FLAŞ! MİGROS TV’NİN CANLI YAYININDA NİLGÜN BELGÜN'E KONUK OLAN ŞEMS ARSLAN DAMGASINI VURDU! ARSLAN GÜZELLİK TÜYOSU İÇİN BAKIN NE ÖNERDİ?..

FLAŞ! MİGROS TV’NİN CANLI YAYININDA NİLGÜN BELGÜN'E KONUK OLAN ŞEMS ARSLAN DAMGASINI VURDU! ARSLAN GÜZELLİK TÜYOSU İÇİN BAKIN NE ÖNERDİ?.. 24 Kasım 2016 - 22:26 | Güncelleme:

Dijital platformda bir kadın programına imza atarak dünyada bir ilki gerçekleştiren ünlü gıda ve marketler zinciri markanın 'Nilgün Belgün ile 4 Köşe' programı hız kesmeden devam ediyor. Perşembe günleri saat 11.00'de dijital platformdan yayın yapan program bu hafta yine eğlenceli anlara sahne oldu. Nilgün Belgün'ün sunumuyla bugün yayınlanan 5. bölümünde kimyager ve güzellik uzmanı Şems Arslan konuk oldu. Keyifli sohbetlerin gerçekleştiği programda Şems Arslan doğal güzellik formüllerini uygulamalı olarak seyirciyle paylaştı.

UçanKuş TV olarak yerinde ziyaret ettiğimiz Nilgün Belgün ve Şems Arslan ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Nilgün Belgün, "5. bölümdeyiz ve dolu dolu geçti. Şems Arslan öyle tarifler verdi ki bütün seyirciler kitlendi" dedi.

Magazin muhabirimizin, "cildimizi soğuk havalardan nasıl korumalıyız?" sorusuna Arslan, "hem erkekler hem hanımlar. Yıkayıp yüzünü çıkmasınlar, sabun az kullansınlar. Çok yoğun A ve E vitaminli ürünler kullansınlar" şeklinde tavsiyede bulundu.

TÜRKİYE'DE BÖYLE BİR SHOW YAPAN İLK VE TEK KADINIM

Ünlü sunucu Nilgün Belgün, Türkiye'de böyle bir show yapan ilk ve tek kadınım. Başka böyle bir show yapan 2. kadın yok" dedi ve sözlerine şu şekilde devam etti.

"4 yıldır kapalı gişe oynuyorum. Kolay değil tiyatroyu kapalı gişe oynamak... Dans ediyorum, şarkı söylüyorum, birazcık da hüzünlendiriyorum. Yani hayatın içinden gerçek bir kadın hikayesi."

 

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..