TEMA VAKFI'NDAN 25. KURULUŞ YILI TEŞEKKÜRÜ! PODYUMDA HANGİ ÜNLÜ İSİMLER YER ALDI?.. İŞTE O ÖZEL GECEDEN RENKLİ GÖRÜNTÜLER!..

TEMA VAKFI'NDAN 25. KURULUŞ YILI TEŞEKKÜRÜ! PODYUMDA HANGİ ÜNLÜ İSİMLER YER ALDI?.. İŞTE O ÖZEL GECEDEN RENKLİ GÖRÜNTÜLER!.. 30 Kasım 2016 - 23:01 | Güncelleme:

TEMA Vakfı Edirne İl Temsilcisi Şirin Çoğal, "Umut Yeşerten Şarkılar" konseriyle 150 bin çocuğun TEMA doğa eğitimlerinden faydalanacağını söyledi.

TEMA Vakfı, önceki gece özel bir televizyon kanalının katkılarıyla Türkiye'nin en sevilen yüzlerini çocuklar ve doğa için bir araya getirdi. TEMA Vakfı'nın 25. yaşının kutlandığı gecede, 3464'e gönderilen SMS'ler ve bağışlarla 150 bin çocuğun doğa eğitimine katkıda bulunuldu.

TEMA Vakfı Edirne Temsilcisi Çoğal yaptığı açıklamada, TEMA Vakfı, 25'inci yaşını, ünlü sanatçıların gönüllü olarak sahne aldığı "TEMA Vakfı 25. Yıl Özel Yayını" ile kutladığını belirtti. İş Sanat Konser Salonu'nda gerçekleşen konser programı NTV'de canlı olarak yayınlandığını kaydeden Çoğal, "Tüm şarkıların 'çocuklar' ve 'doğa' için söylendiği 'Umut Yeşerten Şarkılar' konserinde 3464'e gönderilen SMS'ler ve bağışlarla 150 bin çocuğun doğa eğitimine katkıda bulunuldu. Çocuklarımız yaşamı doğadan öğrensinler diye 150 bin çocuğumuzun doğa eğitimi almasına katkıda bulunan tüm Edirneli TEMA gönüllülerimize ve yerel basınımıza, Edirne'den ve farklı illerden mesajlarıyla ve bağışlarıyla 25. yılımızda yanımızda olan, desteklerini esirgemeyen tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ederiz" dedi.

 

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..