İKİ KADIN ARASINDA BU AKŞAM YİNE BOMBA GİBİ! İŞTE PROGRAMDAN BAZI KONU BAŞLIKLARI!..

İKİ KADIN ARASINDA BU AKŞAM YİNE BOMBA GİBİ! İŞTE PROGRAMDAN BAZI KONU BAŞLIKLARI!.. 4 Aralık 2016 - 18:55 | Güncelleme:

"İki Kadın Arasında" programı, bu akşam 21.30'da yine gündemi  kanatlarının  altına alıyor. Sosyal yaşama ve magazine dair öne çıkan konuları özel  görüntü ve telefon bağlantılarıyla ele alan, özel haberleriyle ses getiren  programda neler yok ki! İşte o konu başlıklarından sadece birkaçı:

Usta şarkıcı Ferhat göçer kimsesiz çocuklar yararına konser verdi. Konser öncesi hayranlarına yeni albüm müjdesi veren göçer kendini neden son savaşçı ilan etti?

 

Pop müziğin yükselen isimlerinden Fikret Dedeoğlu İstanbul’daki ilk konserini verdi. Dedeoğlu, sahne öncesi gerçekleştirdiğimiz röportajda hangi açıklamalarda bulundu?

 

Konser öncesi görüntülediğimiz ünlü şarkıcı Sinan akçıl aşk hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özel tasarım ceketindeki tarih akçıl için ne ifade ediyor?

 

Şişli’de bir gece kulübünde çıkan kavga nasıl sonuçlandı?

 

Kavga eden kadınlar birbirinden sinirlerini hangi korkunç yöntemle çıkarttı?

 

Kansersiz yaşam derneği yararına düzenlenen alışveriş şenliği önceki gün yapıldı. Peki, etkinlikte sahne alan ünlüler neler söyledi?

 

Ünlü oyuncu engin Altan Düzyatan eşi Neslişah Alkoçlar’ın ayaklarını nasıl yerden kesti?

 

14 yaşında evlenen 2 çocuk annesi genç kadın eşi hakkında verilen hangi cezaya isyan etti?

 

Köpeğini ve babasını canice öldüren adam ceza almaktan nasıl kurtuldu?

 

Samsun’da silahlı saldırıya uğrayan Kerimcan durmaz bu kez hangi şokla sarsıldı?

 

Evlilik teklifini reddeden kadını öldürdü. İşte korkunç bir cinayet hikâyesi…