BİR ÖMÜR BOYU EVET’E EFSANE SANATÇILARDAN ŞAHİTLİK!..

BİR ÖMÜR BOYU EVET’E EFSANE SANATÇILARDAN ŞAHİTLİK!.. 22 Şubat 2017 - 16:55 | Güncelleme:

Ünlü sanatçılar Çelik Erişçi ve Harun Kolçak, çalışma arkadaşları vokalist Damla Mine Aktansoy’un nikah töreninde şahitlik etti.

Sanat camiasının iki efsane ismi, kendilerine konser ve albüm çalışmalarında vokalistlik eden genç arkadaşları Damla Mine Aktansoy ve eşi Doğuş Özergin’in Beyoğlu Belediyesi Evlendirme Dairesinde düzenlenen nikah törenine katıldı. 15 yıldır beraber çalıştıklarını ifade eden sanatçılar, genç çifti bu özel gününde yalnız bırakmayarak nikah şahitliği yaptı. Nikah sonrası Uçankuş kameralarına özel açıklamalar yapan efsane ikili Harun Kolçak ve Çelik, çok yakın dost olduklarını ve sık sık bir araya geldiklerinin altını çizdi.

ÇELİK ERİŞÇİ’DEN DE BİR ÇEYREK ASIR GELEBİLİR

Harun Kolçak hastalık döneminin ardından çıkardığı Çeyrek Asır albümünün çok güzel eleştiriler aldığını belirterek, genç şarkıcılarla çalışmanın çok keyifli olduğunu söyledi. Bunun üzerine Çelik Erişçi’ye de “Çeyrek Asır albümü” düşünüyor musunuz sorusu yöneltildi. Sevilen sanatçı ise bu soruya neden olmasın yanırını verdi. Erişçi “ Şimdi yeni çıkarttığım ‘İyi Günde Kötü Günde’ albümünün tadını çıkartmak istiyorum. İlerleyen zamanlarda efsane İzel Çelik Ercan şarkılarından oluşan özel bir albüm yapabilirim” dedi.

ÇELİK GECE KUŞUNDA

Anılcan Tanrıyar’ın sunduğu Gece Kuşu’nun bu akşamki konuğu olan Çelik son olarak Uçankuş TV’nin sahibi Can Tanrıyar’a bir mesaj gönderdi. Çelik “Bu akşam dostum Can Tanrıyar’ın oğlu Anılcan Tanrıyar’la birlikte olacağım. Geçmiş magazin yıllarının acısını çıkartacağım.” dedi. Gece Kuşu bu akşam 23.15’de Uçankuş TV’de.


GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYINIZ