ANKARA'YA BENZERSİZ BİR AÇIK HAVA KARNAVALI GELİYOR!

ANKARA'YA BENZERSİZ BİR AÇIK HAVA KARNAVALI GELİYOR! 27 Nisan 2017 - 16:00 | Güncelleme:

Ankara Golf Kulübü’nde 12-14 Mayıs 2017 tarihlerinde ikincisi düzenlenecek olan Coffee Carnaval bu kez bambaşka bir konseptle karşınıza çıkıyor.

Misafirlerine, benzersiz konseptler sunan ve bu kez açık alanda düzenlenecek olan Coffee Carnaval, kurulacak özel sahneler, eğlence odaklı ses ve ışık showları, özel buluşma noktaları, Reggae’nin birleştirici ruhunu en iyi temsil eden grupları, kaliteli kahveyi, müziği ve geleneksek Karnaval ambiyansını paylaşmaktan keyif alanları yeniden bir araya getirerek hafızalardan kolay kolay silinemeyecek bir atmosfer yaratıyor.

Türkiye’nin ilk Reggae grubu SATTAS, alt gruplar ve DJ performanslar IF Performance Hall sponsorluğunda karnaval için bir araya geliyor. Ülkemizin önde gelen nitelikli Kahve temsilcilerini ve Şampiyon baristaları, iyi kahve için mücadele veren Kahve Gönüllüleri ile en doğru demleme yöntemlerinin, miksoloji tekniklerinin ele alınacağı ücretsiz seminer ve workshoplarla buluşturuyor.

Yurt içinden ve yurt dışından bir çok katılımcı kendi kültürlerine has kahve sunumları ve dansları ile organizasyona renk katarken, Karnaval; kahve üreticilerden, zincir dükkanlara, ev içi tüketime hatta hazırlama/sunum ekipmanlarına kadar tüm sektör paydaşlarını bir araya getirecek.

Çocukları da unutmayan Karnaval ekibi “Rolling Ball” Sponsorluğunda çocuklar için oyun alanı oluşturacak ve ayrıca; Çocuk Baristalar Yarışması, kupa boyama gibi çeşitli etkinlikler ile minik ziyaretçilerinin de hoşça vakit geçirmesini sağlayacak.

Bir çok eğlenceli buluşma noktasının yanı sıra; katılımcılar, Kitap ödüllerinin Oscar’ı sayılan dünyanın en prestijli ödülü Fransız Gourmand tarafından "Türkiye'nin En İyi Kahve Kitabı" ödülüne layık görülen, Mayıs 2017'de Dünya klasmanında "Best in the World" ödülü için Türkiye'yi temsil edecek "Topraktan Fincana" kitabının yazarı Cenk Girginol'un ücretsiz seminer ve Kitap İmza Gününe katılma şansına sahip olacak.

“Urban Fun Factory (UFF)” tarafından düzenlenen “International Coffee Carnaval”, alanında Ankara'nın en kapsamlı etkinliği olmasının yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri ile de dikkat çekerek, gönüllü anneler ile engelli bireylerimizin İş ve Meşguliyet Atölyelerinde yarattığı muhteşem ürünleri sergilemelerine olanak sağlayacak.

İlham alınacak projeler yaratmayı misyon edinen Urban Fun Factory (UFF) ekibi  “Ülkemizde hızla yükselen üçüncü nesil Kahve kültürü ile birlikte UNESCO İnsanlığın Somut Olmayan Kültürel Mirasının Temsili Listesi’ne giren Kahvemizin hak ettiği yerini koruması gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle bu konuda tüm organizasyonlarımızda elimizden geleni yapmaya özen gösteriyoruz”  diyor.

Bunun yanısıra Coffee Carnaval Reggae Session’ın düzenleneceği hafta sonu Anneler Gününe denk geldiğinden UFF, 13-14 Mayıs 2017 tarihlerinde, yerli ve yabancı oyuncuların da katılımı ile Karnavalla eş zamanlı olarak “Urban Fun Factory (UFF) Anneler Günü Golf Turnuvası” düzenliyor.