MUSTAFA CECELİ VE SELİN İMER’İ ARDA TURAN MI TANIŞTIRDI?

MUSTAFA CECELİ VE SELİN İMER’İ ARDA TURAN MI TANIŞTIRDI? 1 Haziran 2017 - 21:00 | Güncelleme:

Eşi Sinem Gedik’le boşandığını geçtiğimiz günlerde açıklayan Mustafa Ceceli, boşanmanın ardından yayınladığı bir basın bülteniyle Selin İmer’le yaşadığı aşkı ilan etmiş ve evleneceklerini duyurmuştu. Peki aniden boşanan Ceceli’nin aynı hızla duyulan yeni aşkının perde arkası ne? İkiliyi ilk kez Arda Turan mı tanıştırdı? İşte UçanKuş'un özel haberi:

Tarihler, 2 Nisan 2016’yı gösterdiğinde, Mustafa Ceceli, Arda Turan’ı ziyaret etmek ve o hafta yapılan İspanya Ligi maçlarını izlemek üzere boşandığı eşi Sinem Gedik’le Barcelona’ya gitti. Oradan Arda Turan’la fotoğraf paylaşan Ceceli, paylaşımın altında yazdığı mesajla, milli futbolcuyu öve öve bitirememişti.

Aynı tarihlerde tesadüf bu ya Selin İmer de Barcelona’daydı… Ve aynı maçtan görüntü ve fotoğraf paylaşarak bu anları sosyal medyasından yayınlamıştı.

SELİN İMER’DEN ARDA VE MUSTAFA’YA BEĞENİ

Selin İmer ve Arda Turan’ın o tarihlerdeki sevgilisi Aslıhan Doğan arkadaşlar… Hatta sosyal medyadaki paylaşımlarına bakılırsa aralarından su sızmıyor. Hal böyle olunca Selin İmer’in Arda Turanla da arkadaş olduğu anlaşılıyor. İspanya Liginin olduğu tarihlerde Barcelona’da olduğu anlaşılan Selin İmer’in, Mustafa Ceceli ve Arda Turan’ın fotoğrafını beğenmesiyle aslında zincirin halkası da çözülmüş oluyor.

Instagram paylaşımlarına bakılacak olursa Mustafa Ceceli’nin o tarihten itibaren eski eşiyle hiç fotoğraf paylaşmadığı, dolayısıyla da ilişkinin başlamasında da Arda Turan etkisinin olduğu iddia ediliyor.