HÜLYA AVŞAR VE ESKİ EŞİ KAYA ÇİLİNGİROĞLU BİR ARAYA GELDİ VE ESPİRİLER HAVADA UÇUŞTU! İŞTE DETAYLAR!

HÜLYA AVŞAR VE ESKİ EŞİ KAYA ÇİLİNGİROĞLU BİR ARAYA GELDİ VE ESPİRİLER HAVADA UÇUŞTU! İŞTE DETAYLAR! 1 Mayıs 2013 - 01:42 | Güncelleme:

Sekiz yıl önce boşanan Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu, Pepsi’nin yeni reklam kampanyasında bir araya geldi. Avşar, kampanyanın tanıtım toplantısına elindeki değneği eski eşine birkaç kez dokundurup espriyi patlattı: “Dokunuyorum dokunuyorum, kurbağaya dönüşmüyor!”

Pepsi’nin “Yıldızlı Anlar Takımı” başlıklı yeni reklam kampanyasının tanıtımı, önceki gün düzenlenen basın toplantısıyla yapıldı.

 

Hülya Avşar, Kaya Çilingiroğlu, Burcu Esmersoy, Tülin Şahin ve Yavuz Seçkin’in katıldığı toplantının en renkli ismi Avşar’dı. Önce habercileri hedef alıp üzerlerine su atan oyuncu, ardından eski eşi Kaya Çilingiroğlu’na odaklandı.

Avşar, elindeki değneği birkaç kez ona uzatıp “Dokunuyorum dokunuyorum, kurbağa dönüşmüyor” dedi ve ekledi: “Ekipteki herkesten memnunum, Kaya hariç!”

Kampanya kapsamında Hülya Avşar bir hayranı ile akşam yemeğinde buluşacak, Kaya Çilingiroğlu da Fenerbahçe-Galatasaray derbisini izleyecek.

Tülin Şahin, şanslı kişiyle alışveriş yapacak. Burcu Esmersoy tüm günü hayranıyla geçirecek. Yavuz Seçkin ise belirlenen kişiyle beraber bir ünlüye telefon şakası yapacak.