TV'DE PAZAR GÜNÜNÜN RATING ANALİZİ! SHOW'UN PRIME TIME DİZİSİNİN YENİ BÖLÜMÜ, HANGİ DİZİNİN TEKRARINA GEÇİLDİ? VE SAMANYOLU TV'DEN DİKKAT ÇEKİCİ ATAK!

TV'DE PAZAR GÜNÜNÜN RATING ANALİZİ! SHOW'UN PRIME TIME DİZİSİNİN YENİ BÖLÜMÜ, HANGİ DİZİNİN TEKRARINA GEÇİLDİ? VE SAMANYOLU TV'DEN DİKKAT ÇEKİCİ ATAK! 9 Eylül 2013 - 11:30 | Güncelleme:

"İZLEYİCİNİN TANIDIĞI YARIŞMACILAR ZİRVEYİ GETİRDİ"

"Ben Bilmem Eşim Bilir", daha önce programa katılan çiftleri tekrar yarıştırınca totalde birinci sıraya çıktı. ( Yarışma geçtiğimiz Pazar, totalde 4'ncü olmuştu.)

Fox'un, Cem Davran'lı dizisi "Babam Sınıfta" kaldı, geçen hafta olduğu gibi AB'de yine zirveyi bırakmadı. İzleyici bu diziye alıştı. Büyük usta Halit Akçatepe ve yeni dönemin en iddialı komedyenlerinden Cem Davran ikilisi ekranda tuttu. Komedi dizilerinde bu tarz eşleşmelerin, yani yaşayan bir efsane ile yeni kuşak bir güldürü ustasının bir ara gelmesinin yeni yapımlara ilham kaynağı olacağını düşünüyorum.

***

"HER ŞEY YOLUNDA" GİTMİYOR

Show 'da dün akşam yeni bölümü yayınlanan "Her Şey Yolunda", hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor.

Yayın günü değişen, adı değişen ve bir çok oyuncusu değişen dizi, seneryosunda da  sürekli farklılığa gidilince bir türlü istikrar tutturamıyor.      

Öyle ki, dün prime-time'da yeni bölümü yayınlanan "Her Şey Yolunda", AB grubunda "Seksenler"in tekrarına bile geçildi. "Seksenler"in tekrarı AB'de 3'ncü sırada yer bulurken, "Her Şey Yolunda" bu grupta 7'nciliğe kadar geriledi.

***

SAMANYOLU'NUN DİZİSİ BÜYÜK DİKKAT ÇEKTİ

Samanyolu Tv'nin yeni dizisi "Küçük Gelin", totalde ilk yüz program arasında 3'ncü sıraya yerleşti.

Türkiye'nin kanayan yarası olan çocuk gelinlerin ve berdel olayının dramını konu alan dizi, dün akşam prime time'da ekrana gelen yabancı filmleri tolal grubunda geride bıraktı.  

***

Bugün yeni programlar başlıyor...

Bakalım yarın ratinglerde nasıl gelişmeler yaşanacak?

Evren Ersoy

evrenersoy@gmail.com

TWITTER: https://twitter.com/EVRENERSOY 

EVREN ERSOY'UN, 2 EYLÜL 2013 GÜNÜNE AİT RATING ANALİZİ!


EVREN ERSOY'UN, 3 EYLÜL 2013 GÜNÜNE AİT RATING ANALİZİ!


EVREN ERSOY'UN 4 EYLÜL 2013 GÜNÜNE AİT RATING ANALİZİ


EVREN ERSOY'UN 5 EYLÜL 2013 GÜNÜNE AİT RATING ANALİ


EVREN ERSOY'UN 6 EYLÜL 2013 GÜNÜNE AİT RATING ANALİZİ


EVREN ERSOY'UN 7 EYLÜL 2013 GÜNÜNE AİT RATING ANALİZİ