“DİLA HANIM” DİZİSİNİN YAKIŞIKLI OYUNCUSU ERKAN PETEKKAYA, MUHABİRLERLE “SELFIE” YAPMAK İSTEYİNCE İLGİNÇ ANLAR YAŞANDI!

2.04.2014 09:05:10

Erkan Petekkaya gazetecilere zor anlar yaşattı.

Sevilen dizi Dila Hanım’ın başarılı oyuncusu Erkan Petekkaya Etiler’de yere oturup selfie yaptı. Erkan Petekkaya Önce ki gece erkek arkadaşları ile Etiler’de Home Store’de yemek yedi.

Adana'daki setlerine verilen bir günlük arayı ailesiyle geçirmek için İstanbul’da gelen oyuncu önce arkadaşlarını şikayet etti “Bunlar yüzünden ailemi göremedim. Şimdi gidiyorum” diyen Petekkaya ardından muhabirlere sataşmaya başladı...

Her sözüyle muhabirleri tersleyip şaka yaparak muzurluk yapan usta oyuncu sosyal medya hakkında da konuştu. Twitter kapandı yasak olduğu için kullanmıyorum diyen Petekkaya “İnsanlar birbirlerine küfür ediyor, hakaret ediyor amacını aştı bence ama yinede kapatılmasını desteklemiyorum” dedi.

Adana’da hiçbir yatırım yapmadığını ve bu dönemde iki sezon devam eden bir dizide olmanın başarı olduğunu dile getiren Erkan Petekkaya kendisine sürekli soru yönelten muhabirin üzerine yürüyüp “Öp beni” diye zorladı.

Kameramanların da Selfie’ye katılmasını isteyen oyuncu yanıt bulamayınca yere çöktü koyun yere gelin hep beraber olalım diyerek Etiler’de yerde oturarak Selfie yapan ilk ünlü oldu.

FOTO GALERİ! ERKAN PETEKKAYA VE MUHABİRLER SELFIE YAPTI!

DİĞER HABERLER