"BENİMLE OYNAR MISIN" FİLMİYLE BAŞARIYA ULAŞAMAYAN EYŞAN ÖZHİM, RECEP İVEDİK'E RAKİP OLUYOR!..

26.04.2014 18:35:13

Ya­pım­cı­lı­ğı­nı üst­len­di­ği 'Be­nim­le Oy­nar mı­sın' ad­lı si­ne­ma fil­mi gi­şe­de bek­le­nen ba­şa­rı­yı gös­te­re­me­yin­ce 2 mil­yon li­ra za­rar edip borç ba­ta­ğı­na sap­la­nan Ey­şan Öz­him, ko­me­di tar­zın­da ye­ni bir film için ha­zır­lık yap­tı­ğı­nı açık­la­dı.

Güzel oyuncu Öz­him, bir­kaç yıl ön­ce ken­di­si­ni mak­yaj­la çir­kin­leş­ti­rip, med­ya­nın şe­kil­ci­li­ği­ni ve gü­zel ka­dın da­yat­ma­sı­nı pro­tes­to et­mek için or­ta­ya çı­kart­tı­ğı 'Ha­ti­ce' ka­rak­te­ri­ni be­yaz­per­de­ye ak­ta­ra­ca­ğı­nı söy­le­di. Ün­lü oyun­cu, “Ko­me­di film­le­ri­ni çok se­vi­yo­rum. Tar­zım da bu­na uy­gun as­lın­da. Ha­ti­ce­’den Re­cep İve­dik çı­kart­mak için ça­lış­ma­la­rı­mız va­r” di­ye ko­nuş­tu.

Sİ­NE­MA AŞI­ĞI­YIM

Bir İs­pan­yol gi­yim mar­ka­sı­nın Tür­ki­ye yü­zü olan Ey­şan Öz­him,“Si­ne­ma aşı­ğı­yım. Rek­lam­lar­dan ka­zan­dı­ğı­mı yi­ne si­ne­ma­ya ya­tı­ra­ca­ğım. Evi­mi de sat­ma­ya ça­lı­şı­yo­rum. Borç­la­rı­mı ka­pa­tıp ‘Ha­ti­ce­’yi si­ne­ma­nın unu­tul­maz ka­rak­ter­le­rin­den bi­ri ya­pa­ca­ğı­m” de­di.
Tercihim sanatsal filmlerden yana
Asıl ter­ci­hi­nin sa­nat­sal film­ler ol­du­ğu­nu be­lir­ten Ey­şan Öz­him, “Ben gi­şe fil­mi de­ğil, sa­nat­sal film yap­mak­tan ya­na­yım. Bu işi pa­ra ka­zan­mak için yap­mı­yo­rum ama ye­ni film­leri ha­yata ge­çir­mek için gi­şe­ye yö­ne­lik iş­ler ya­pıp pa­ra ka­zan­mak ge­re­ki­yo­r” di­ye ko­nuş­tu.

DİĞER HABERLER