SON ZAMANLARDA ROL ALDIĞI PROJELERDE Kİ BAŞARISI İLE GÖZE ÇARPAN FATMA TOPTAŞ MESLEKTAŞLARINI ÇOK KIZDIRACAK!

3.08.2014 22:43:08

Şa­han Gök­ba­ka­r’­ın çek­ti­ği Re­cep İve­di­k’­le yıl­dı­zı par­la­yan şu sı­ra­lar ‘Ki­raz Mev­si­mi­’ di­zi­sin­de can­lan­dır­dı­ğı Si­bel ka­rak­te­riy­le be­ğe­ni top­la­yan Fat­ma Top­taş, mes­lek­taş­la­rı­nı kız­dı­ra­cak laf­lar et­ti. Di­zi ve ti­yat­ro oyun­cu­lu­ğu ara­sın­da dağ­lar ka­dar fark ol­du­ğu­nu be­lir­ten Top­taş, şöy­le ko­nuş­tu:

“Ger­çek oyun­cu­luk ti­yat­ro­da ya­pı­lı­yor. Bo­şu bo­şu­na ti­yat­ro sah­ne­si­ne er mey­da­nı de­nil­mi­yor. İn­sa­nı in­san­ca an­la­tan bir sa­nat ti­yat­ro. Eli­nin ko­lu­nun tit­re­di­ği­ni, ka­şı­nın gö­zü­nün oy­na­dı­ğı­nı gö­rü­yor­sun. Her sah­ne­ye çı­kı­şım­da sa­ni­ye­ler­ce tit­ri­yo­rum. Te­le­viz­yon oyun­cu­lu­ğuy­la ala­ka­sı yok. Or­da ‘Kes­tik baş­tan alı­yo­ru­z’ di­ye bir şey yok. Di­zi­ler­de ha­ta­la­rı­nı gi­de­re­bi­li­yor­sun ama ti­yat­roda böy­le bir şan­sın yok.”

Çıkmadan önce sahneyi öpüyorum

Dizi setiyle birlikte yürütemeyeceği için bu yıl tiyatroya ­ara ver­di­ği­ni be­lir­ten Top­taş, Ti­yat­ro sah­ne­si be­nim için çok kıy­met­li bir yer. Her sah­ne­ye adım attığımda sahneyi öpüp dua ediyorum” dedi.

DİĞER HABERLER