AMERİKA MACERASINDAN SONRA TÜRKİYE’YE DÖNEN SANEM ÇELİK,AMERİKA’YA GİDİŞİNİ TÜKENMİŞLİK SENDROMUNA BENZETENLERE CEVAP VERDİ!

AMERİKA MACERASINDAN SONRA TÜRKİYE’YE DÖNEN SANEM ÇELİK,AMERİKA’YA GİDİŞİNİ TÜKENMİŞLİK SENDROMUNA BENZETENLERE CEVAP VERDİ! 12 Ekim 2014 - 10:55 | Güncelleme:

Uzun bir Ame­ri­ka ma­ce­ra­sın­dan son­ra Tür­ki­ye'ye dö­nen Sa­nem Çe­lik, baş­ro­lü­nü oy­na­dı­ğı   ‘Ba­lı­k’ fil­miy­le ye­ni­den bü­yük bir çı­kış yap­tı. AB­D’­ye gi­di­şi­nin ki­mi­le­ri­nin dil­len­dir­di­ği gi­bi Mer­yem Uzer­li­’nin ya­şa­dı­ğı tü­ken­miş­lik sen­dro­muy­la hiç­bir ala­ka­sı­nın ol­ma­dı­ğı­nı vur­gu­la­yan  Çe­lik, " Hiç­bir şe­yi bir ye­re bı­ra­ka­rak git­me­dim. Ye­ni­len­mek, öğ­ren­mek  için git­tim. Ar­tık te­mel­li Tür­ki­ye'de­yim. Ben tü­ken­me­dim, hep ken­di­mi bes­le­dim. Ba­le ve re­sim ya­pı­yo­rum. Ya­kın­da da bir ser­gi aça­ca­ğı­m“ di­ye ko­nuş­tu.


HER­KES HA­K ET­Tİ­Ğİ­Nİ ALIR 

 

Ün­lü oyun­cu, en son rol al­dı­ğı ve rey­ting­le­re kur­ban gi­den ‘İ­na­dı­na Ya­şa­ma­k’ ad­lı di­zi­den bö­lüm ba­şı­na al­dı­ğı 60 bin li­ra­lık üc­re­tiy­le de çok ko­nu­şul­muş­tu. Bu ko­nu­ya da de­ği­nen Çe­lik şöy­le ko­nuş­tu: “ Ben kim­se­nin ek­me­ğiy­le oy­na­mı­yo­rum. Kim­se­nin ek­me­ğin­de de gö­züm yok. Böy­le bir pa­ra­yı her­kes al­mak is­ter. An­cak sek­tör­de her­kes hak et­ti­ği­ni alır.”