FLAŞ! ÖZGE ULUSOY'LA ARZU SABANCI'NIN YILDIZI BİR TÜRLÜ BARIŞMAK BİLMİYOR! NEDEN Mİ? İŞTE YANITI!..

FLAŞ! ÖZGE ULUSOY'LA ARZU SABANCI'NIN YILDIZI BİR TÜRLÜ BARIŞMAK BİLMİYOR! NEDEN Mİ? İŞTE YANITI!.. 11 Şubat 2015 - 09:08 | Güncelleme:

Cemiyet hayatının en zarif kadınlarının başında gelen Arzu Sabancı, önceki gün Nişantaşı'ndaki Sadekar Heart of Gold mücevher markasının davetli listesinde yer almasına rağmen organizasyona katılmadı.

Adına hediye paketi de hazırlanan Arzu Sabancı'nın gitmediği davette, büyük oğlu Hacı Sabancı'nın 1 yıllık ayrılıktan sonra geçen yaz tekrar barıştığı sevgilisi manken Özge Ulusoy'un katılması ise dikkat çekti. Arzu Sabancı'nın, oğluyla yaşadığı ilişkiye onay vermediği Ulusoy'un gideceği davetlere özellikle katılmadığı öğrenildi.

BİZİM ÖZELİMİZ O

Özge Ulusoy ise davet sırasında özel hayatıyla ilgili sorulara evlilik planı yapmadıklarını belirterek "Hacı'yla birlikteliğimizi gözler önünde yaşamak istemiyoruz. Bizim özelimiz o... İkimiz de iş hayatında birbirimizi serbest bıraktık, kısıtlamıyoruz. Şu an için önceliğim kariyerim" yanıtını verdi. Güzel manken Sevgililer Günü'nde de Sabancı'yla baş başa yemeğe çıkacaklarını söyledi.