FLAŞ! BÜYÜK ÇEKİŞMEYE HAZIR OLUN! GÜLBEN ERGEN'LE DEMET AKALIN SAVAŞI KÜLLERİNDEN DOĞACAK!..

10.03.2015 08:52:36

Gülben Ergen ile Demet Akalın aynı dönemde albüm çıkartarak yıllar önce aralarında yaşanan soğuk savaşı yeniden başlatacak. Akalın, Sezen Aksu’dan tam not alırken, Ergen ise ünlü besteci Fettah Can’a güveniyor.

Demet Akalın ile Gülben Ergen arasında yıllar öncesine dayanan rekabet yeniden alevlenecek.

Albüm hazırlıklarına başlayan iki ünlü şarkıcı, çalışmalarını yine aynı dönemde piyasaya çıkartarak soğuk savaşı sürdürecek.

ERGEN’İN EN BÜYÜK KOZU FETTAH CAN

Gülben Ergen’in en büyük kozu ise ünlü besteci Fettah Can olacak. Bugüne kadar neredeyse tüm albümlerinde yer alan Can’ın parçalarıyla büyük ses getiren Ergen, bu geleneği bozmadı. 25 şarkı arasından seçim yapan Ergen’in yeni çalışmasında Metin Arolat ve Oğuzhan Koç’un parçası da bulunuyor.

SEZEN AKSU’DAN GEÇER NOT ALDI

Başarı grafiğini daha da yukarı taşımak isteyen Demet Akalın, yeni albümünde Sezen Aksu’nun verdiği şarkıya güveniyor. Bugüne kadar kime şarkı verse albümünü patlatan Aksu, Akalın’ın da en büyük silahı. Ünlü popçu, stüdyoda sesini dinleyen Minik Serçe’den geçer not aldığını, Aksu’nun “Herkes yalan söyleyebilir ama bu diken diken olan tüyler her zaman doğru söyler” diyerek övgülerde bulunduğunu söyledi.

KAVGA NEDEN BAŞLAMIŞTI?

Yıllar önceden başlayan rekabette Gülben Ergen, Akalın’la birbirlerine rakip olarak gösterilmeleri üzerine "Demet'le mukayese edilirsek, üzülen taraf o olur" açıklaması yapmıştı.

DİĞER HABERLER