DEMET AKALIN'A ZEYTİN DALI UZATAN HANDE YENER BU SEFER DE SERDAR ORTAÇ'LA BARIŞTI, ORTAK PROJE MÜJDESİ VERDİ!..

16.05.2015 11:16:59

Hande Yener, dargınlıklarını birer birer bitirmeye karar verdi. Demet Akalın’a zeytin dalı uzatan ünlü şarkıcı, şimdi de kavgalı olduğu Serdar Ortaç’la barıştı.

Han­de Ye­ner uzun za­man­dır ağız da­la­şı ya­şa­dı­ğı ve kav­ga­lı ol­du­ğu ün­lü isim­le­re ba­rış çu­bu­ğu uzat­ma­ya de­vam edi­yor. Bir­kaç gün ön­ce eze­li ra­ki­bi De­met Aka­lı­n’­a dost­luk eli­ni uza­tan Ye­ner, şim­di de Ro­me­o şar­kı­sıy­la dal­ga geç­ti­ği için kav­ga­lı ol­du­ğu Ser­dar Or­taç ile ba­rış­tı.

SERDAR ORTAÇ’LA DÜET YAPACAK

Bu yaz küs­lük­le­ri bi­ti­rip işiy­le ön pla­na çık­mak is­te­di­ği­ni be­lir­ten Han­de Ye­ner, Ser­dar Or­taç ile ba­rış­ma­la­rı­nı bir­lik­te bir dü­et ya­pa­rak taç­lan­dır­mak is­te­di­ği­ni söy­le­di. Ün­lü şar­kı­cı­nın bu tav­rı sos­yal med­ya­da ‘Tü­kür­dü­ğü­nü ya­lı­yo­r’ şek­lin­de tep­ki çek­se de Ye­ner at­tı­ğı adım­lar­dan ol­duk­ça mut­lu. Öte yan­dan Se­bas­ti­an kon­ser­le­ri­ne son sü­rat de­vam eden Ye­ner, önü­müz­de­ki gün­ler­de Lon­dra­’ya çı­kart­ma yap­mak için yo­ğun bir şe­kil­de ça­lı­şı­yor.

Bugün

DİĞER HABERLER