YENİ KURULAN BİR TAKIM HÜVİYETİNDE OLACAK OLAN FENERBAHÇE'DE SAHA İÇİ LİDERLİĞİ KİMİN YAPACAĞI ORTAYA ÇIKTI! İŞTE FENER'İN LİDERİ!..

YENİ KURULAN BİR TAKIM HÜVİYETİNDE OLACAK OLAN FENERBAHÇE'DE SAHA İÇİ LİDERLİĞİ KİMİN YAPACAĞI ORTAYA ÇIKTI! İŞTE FENER'İN LİDERİ!.. 19 Temmuz 2015 - 14:31 | Güncelleme:

1-Sarı-Lacivertli takımın sahada lideri olacak..

2-Volkan, Gökhan ve Topal ile birlikte sahada kaptan gibi davranacak. Takıma ağabeylik yapacak.

3-Teknik Direktör Pereira'nın sahada eli kolu olacak..

4-Sadece maçlarda değil, antrenmanlarda, kamplarda tecrübelerini aktaracak. Genç yıldızlara yol gösterici olacak..

Yıldız transferlerini Robin Van Persie ile taçlandıran Fenerbahçe, tarihinin en güçlü kadrosunu kurarken taraftarlarını umutlu bir bekleyiş içerisine soktu. Yeni kurulan bir takım hüviyetinde olacak olan Fenerbahçe'de saha içi liderliği kimin yapacağı konusu da ortaya çıkmaya başladı. 2004 yılından beri Premier Lig'de Arsenal ve Manchester United formalarını giyen, Hollanda futbol tarihinin milli takımdaki en golcü futbolcu ünvanını elinde bulunduran 32 yaşındaki Robin Van Persie, Portekizli teknik direktör Pereira'nın saha içerisindeki eli kolu olacak. Volkan, Gökhan ve Mehmet Topal ile birlikte saha içerisinde kaptan gibi davranacak ve aynı zamanda

TAKIMA AĞABEYLİK DE YAPACAK.

SHAKTHAR MAÇINDA 11'DEKİ YERİNİ ALACAK

Yılda kazanacağı 4 milyon 900 bin Euro garanti ücret ile Türk futbol tarihinin en fazla kazanan futbolcusu olma ünvanını da eline geçiren Robin Van Persie, şu anda antrenman eksilğini kapatmak için süyük bir gayret içinde olsa da 28 Temmuz'daki Shakhtar Donetsk maçında takımda 11'deki yerini alması ve en önemli gol ayağı olması da kesin gibi.

AÇIĞINI KAPATIYOR

3 aydır maç oynamayan ve antrenmanlara da geç başlayan Hollandalı yıldız Van Persie, eski gücüne kavuşmak için özel çalışma yapıyor. İmza attığı günden bu yana takımdan ayrı çalışan Hollandalı futbolcunun hedefi 28 Temmuz'daki Shakhtar maçına hazır olmak.

Takvim