4 EYLÜL AKŞAMI HARBİYE AÇIKHAVA SAHNESİ’NDE SERKAN KAYA RÜZGARI ESECEK! KONSERDE BİR DE SÜRPRİZ KONUK VAR!..

1.09.2015 13:01:19

Arabesk müziğin en sevilen isimlerinden Serkan Kaya, 4 Eylül Cuma akşamı Pera Event organizasyonuyla ilk kez Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde sevenleriyle buluşacak.

4 yıl aradan sonra çıkardığı “Gönül Bahçem” isimli albümüyle büyük beğeni toplayan arabesk müziğin en önemli temsilcilerinden Serkan Kaya, 4 Eylül’de Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Sahnelerin en çok aranılan ismi olan ve Arabesk Müziğin yeni starı olarak anılan Kaya, Açıkhava’daki ilk konserinde kendi albümünde yer alan şarkıların yanı sıra, arabesk müziğin efsane isimlerinin eserlerini de seslendirecek.

Konserin en büyük sürprizi ise “Te Ka Lali Shpirt” şarkısı ile tüm dünyayı kasıp kavuran ünlü Arnavut sanatçı Silva Gunbardhi olacak. Serkan Kaya ve Silva Gunbardhi Arnavutluk Ses Kayıt Stüdyoları’nda kaydını yaptıkları düet şarkıyı da ilk kez 4 Eylül akşamı Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde seslendirecek. “Te Ka Lali Shpirt” şarkısı ile dünya müzik listelerinin vazgeçilmezi haline gelen Silva Gunbardhi ve Dafi Derti fenomen haline gelmiş şarkılarını Harbiye’deki misafirler için söyleyecek.

Serkan Kaya “Arabesk müziğe dair yanlış bilinenleri düzeltmek adına herkesi Harbiye’deki konserimize davet ediyoruz.” dedi.

DİĞER HABERLER