‘BİRLİKTE SÖYLÜYORUZ’ PROJESİ KAPSAMINDA SİNAN AKÇIL, SANATÇI DOSTLARINI BİR ARAYA GETİREREK MUHTEŞEM BİR OLAYA İMZA ATACAK!..

5.09.2015 09:09:23

Türk pop müziğinin sevilen isimleri ‘Birlikte Söylüyoruz’ adlı sosyal sorumluluk projesi için bir araya geldi.

Bir Dilek Tut Derneği’nin iyi niyet elçisi Sinan Akçıl, ‘Birlikte Söylüyoruz’ projesi kapsamında 14 Eylül’de İTÜ Stadyumu’nda sanatçı dostlarını bir araya getirecek. Önceki gün W Otel’de projeyi anlatan Akçıl, “Şarkılarımızı bu sefer umut için seslendireceğiz” dedi.

Organizasyonda yer alacaklar arasında; Atiye, Bedük, Ferhat Göçer, Mabel Matiz, Manga, Murat Dalkılıç ve Tolga Tamöz gibi isimler bulunuyor.

İyi niyet elçisi olduğu için mutlu olduğunu anlatan şarkıcı, “İşe yaradığını hissetmek çok güzel bir duygu. Dubai ve Los Angeles’a gidip konserler vereceğim” dedi.

‘Herkese nasip olmaz’

Basın toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akçıl, sevgilisi Ebru Şallı’nın hediyesi Rolex marka saatin sosyal medyada konuşulmasıyla ilgili olarak, “Saati bacağıma mı takayım? Böyle bir kıroluğum yok, görgüsüz diyorsunuz. Azıcık özel zevklerimiz olsun” diye karşılık verdi.

Sanatçı, Ajda Pekkan’la program yapacaklarını açıkladı. Akçıl programı, “Mutluluk ve gurur verici bir durum. İlk bölümü 3 Ekim’de yayında olacak. Hayatımda bırakmak istediğim 13 bölümlük bir iz olacak. Ajda Pekkan’la televizyon programı yapmak herkese nasip olmaz” dedi.

Cadde

DİĞER HABERLER