KORKU FİLMİNDE DOĞUM GÜNÜ! 'EL EBYAZ' FİLMİNDE BAŞROL OYNAYAN FIRAT ÇÖLOĞLU'YA OYUNCU ARKADAŞLARI SETTE SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ YAPTI!..

16.09.2015 16:09:00

El Ebyaz’ın başrolünü Merve Sevi ile paylaşan Fırat Çöloğlu doğum günü sette kutladı. Merve Sevi başarılı rol arkadaşına doğum günü pastasını elleri ile yedirdi.

Senaryosunu Alper Kıvılcım’ın kaleme aldığı korku filmi El Ebyaz’ın yakışıklı oyuncusu Fırat Çöloğlu’na sette doğum günü sürprizi yapıldı. Yoğun çekim saatleri nedeniyle günlerini Pendik’te bir gemide geçiren Çöloğlu, 2 gün boyunca 3 kez pasta sürpriziyle karşılaşınca setin en çok sevilen oyuncusu olduğunu iddia etti ancak Çöloğlu mumları üflemeye fırsat bulamadan yoğun rüzgar nedeniyle mumlar söndü. Rol arkadaşı Merve Sevi yakışıklı oyuncuya elleriyle pasta yedirdi.

Çekimleri tüm hızla devam eden El Ebyaz’ın setinde her gün farklı bir heyecan yaşanıyor. Doğum gününden bir gün önce yakışıklı oyuncunun fanları da Pendik’teki gemide Çöloğlu’na sürpriz yaptı. Set ekibinden habersiz gemiye çıkmayı başaran Çöloğlu hayranları herkesi şaşırttı.

Çöloğlunun başrolünü paylaştığı El Ebyaz, eski bir gemide geçiyor. Aralık ayında sinemaseverlerle buluşacak olan film korku sineması sevenler tarafından şimdiden merakla bekleniyor.

DİĞER HABERLER