FLAŞ! ÖZLEM YILDIZ'I EL ELE GÖRÜNTÜLENDİĞİ SON SEVGİLİSİ ÖNCÜ SÖNMEZ, TERK ETTİ! GENÇ İŞ ADAMI, ZEHİR ZEMBEREK BİR AÇIKLAMA YAPTI!...

FLAŞ! ÖZLEM YILDIZ'I EL ELE GÖRÜNTÜLENDİĞİ SON SEVGİLİSİ ÖNCÜ SÖNMEZ, TERK ETTİ! GENÇ İŞ ADAMI, ZEHİR ZEMBEREK BİR AÇIKLAMA YAPTI!... 7 Kasım 2015 - 11:41 | Güncelleme:

Özlem Yıldız, ilişkisini sosyal medyadan duyurduğu yeni sevgilisi Öncü Sönmez'le geçen günlerde ilk kez el ele görüntülenmişti. Keyfinin yerinde olduğu görülen Özlem Yıldız'ın eğlenmek için gittiği mekanda iki tatsız sürprizle karşılaştığı ve hem geçtiğimiz ay ayrıldığı iş adamı Yusuf Tekin hem de yine bir dönem birlikte olduğu galerici Murat Kasabova ile aynı anda pişti olduğu gündeme gelmişti. Eski sevgilileri ile aynı mekanda olan Yıldız'ın moralinin, bu piştiler karşısında çok bozulduğu öğrenildi. 

ÇARPIK VE DEĞERSİZ İLİŞKİ

Mekanda yaşananlar ve olay sonrası basına yansıyan haberler iş adamı Öncü Sönmez'i öfkelendirdi. Ünlü sunucu Yıldız'dan ayrılma kararı alan Sönmez, şu yazılı açıklamayı yaptı:

"Ben mutaassıp bir aileye mensup bir işadamıyım. Son günlerde arzu etmediğim şekilde magazin basınına haber oldum. Basına yansıtıldığı biçimde çarpık ve değersiz ilişkilerim olmadı ve olamaz. Böyle denklemlerde yer almayı tasvip etmiyorum. Sayın Özlem Yıldız’la ilişkimde prensiplerime uymayan durumlarla karşılaştım. Kendime ve aileme olan saygım sebebiyle Özlem Yıldız’la arkadaşlığımızı sonlandırma gereği duydum. Kamuoyuna saygılarımla…”