“KARA SEVDA”NIN YENÝ TANITIMI YAYNILANDI! 6. BÖLÜMDE NERLER OLACAK?..

“KARA SEVDA”NIN YENÝ TANITIMI YAYNILANDI! 6. BÖLÜMDE NERLER OLACAK?.. 17 Kasým 2015 - 14:32 | Güncelleme:

Ay Yapým, imzalý Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün rol adlýðý Kara Sevda'nýn yeni bölüm tanýtýmý izleyenlere duygusal anlar yaþattý. Kemal ve Nihan'ýn imkansýzlýklarla dolu aþklarý Sezen Aksu'nun sevilen þarkýsý "Git" eþliðinde ekrana geldi.

YENÝ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kemal karakolda Zeynep’le ilgili uðradýðý þok üstüne bu iþin peþini býrakmaz. Ýzleri takip ettiðinde bulacaklarý, Kemal’i iyice hýrslandýrýr.

Kardeþinin zarar görmemesi için her þeyi göze alan Kemal, Nihan’la ilgili bir karar alýr. Bu karar, Nihan’ýn kalbinde derin yaralar açar. Artýk, aralarýndaki uçuruma bir yenisi daha eklenmiþtir.

Ozan’ýn, Zeynep’in kim olduðunu öðrenmesi, aralarýna aþýlmaz bir duvar örer. Ozan bu duvarý umursamasa da, Vildan ve Nihan’ýn uyarýlarýyla köþeye sýkýþýr.

Yýllarýn kýskançlýðý Vildan'ý esir alýr ve Leyla’ya karþý elindeki en büyük kozu oynar. Vildan'ýn hamlesiyle, Leyla'nýn geçmiþte býraktýðý savaþ kaçýnýlmaz olarak yeniden baþlar.

Kemal, Emir’in ummadýðý anda ondan bir adým öne geçer. Kemal'in hamlesiyle kamçýlanan Emir; onu daha da zorlu bir savaþýn içine çekmeye giriþir.

Fehime’nin aldýðý bir haber, ailede soðuk rüzgarlar estirir. Tarýk’ýn patlatacaðý bombaysa, Kemal’i ailesinin önünde büyük bir sýnavdan geçirir.

Bir yanda Nihan, yaþadýklarýndan temizlenmek için bir adým atarken; diðer yanda Kemal, geçtiði sýnavdan bir kararla çýkar. Kemal'in büyük kararý, Emir'le olan mücadelesini baþtan yaratacaktýr.

Hilal Saral'ýn yönetmenliðini, Anýl Eke, Burcu Görgün ve Özlem Yýlmaz'ýn senaristliðini üstlendiði Kara Sevda 18 Kasým Çarþamba günü saat 20.00'da Star TV'de ekrana gelecek...

“KARA SEVDA”NIN 6. BÖLÜM TANITIMINI ÝZLEMEK ÝÇÝN TIKLAYIN!..