PARAMPARÇA DİZİSİNE KATILAN VE İYİ YORUMLAR ALAN ŞÜKRAN OVALI FORMUNUN SIRRINI AÇIKLADI!..

24.02.2016 15:04:44

Nur­gül Ye­şil­çay’ın ye­ri­ne 'Paramparça’ya da­hil olan Şük­ran Ova­lı, 8 yıl ön­ce bı­raktı­ğı kick boks ve ti­yat­ro­ya dö­nüş yaptı.

Son dö­ne­min par­la­yan yıl­dı­zı Şük­ran Ova­lı, Pa­ram­par­ça di­zi­si­ne Nur­gül Ye­şil­çay’ın ye­ri­ne psi­ki­yat­rist Ay­şe ro­lüy­le dâ­hil ol­du. Ro­lü için kick ­boks’a baş­la­yan Ova­lı, ka­rak­te­ri­nin alı­şa­gel­miş bir psi­ki­yat­rist ol­ma­dı­ğı­nın ipuç­la­rı­nı ver­di. 8 yıl ön­ce tom­bik bir kız ol­du­ğu­nu be­lir­ten Ova­lı, kick boks sa­ye­sin­de 18 ki­lo ver­di­ği­ni söy­le­di. Di­yet yap­mak­tan hoş­lan­ma­dı­ğı­nı ve ye­mek ye­me­yi sev­di­ği­ni be­lir­ten Ova­lı, bu sa­ye­de hem form tu­tu­yor hem de ro­lü­ne ha­zır­la­nı­yor.

KICK BOKS'LA GELEN MUTLULUK

Ring­ler­de hü­ner­le­ri­ni ser­gi­le­yen ve bunu Instagram hesabından paylaşan Ova­lı, ay­rı­ca uzun za­man­dır ne­fes te­ra­pi­si­ne gi­di­yor. Ünlü oyuncu, “Yıl­lar son­ra an­tren­man­la­ra ye­ni­den baş­la­dım. Kick boks bü­tün vü­cu­du­ ter­le­ten ve al­gı­la­rı açan bir spor. Ne­fes te­ra­pi­sin­de ise da­ha sa­kin ol­ma­yı, bir şe­ye ka­rar ver­me­den ön­ce dü­şün­me­yi ve ha­ya­tı o ka­dar önem­se­me­me­yi öğ­ren­di­m” de­di.


Bugün

DİĞER HABERLER