UÇANKUŞ ÖZEL: SERKAN KAYA HAYRANI OLDUĞUNU AÇIKLAYAN "ÇİLEK KOKUSU"NUN GÜZEL OYUNCUSU DEMET ÖZDEMİR’E BÜYÜK SÜRPRİZ!..

UÇANKUŞ ÖZEL: SERKAN KAYA HAYRANI OLDUĞUNU AÇIKLAYAN "ÇİLEK KOKUSU"NUN GÜZEL OYUNCUSU DEMET ÖZDEMİR’E BÜYÜK SÜRPRİZ!.. 26 Şubat 2016 - 00:27 | Güncelleme:

“Çilek Kokusu”nda Aslı karakterini canlandıran Demet Özdemir’e ablası Derya Özdemir’den sürpriz doğum günü partisi…

“Çilek Kokusu” dizisi ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan Demet Özdemir’e ablası Match adlı eğlence kulübünde sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi. Her şeyden habersiz olan güzel oyuncu, arkadaşlarının da katıldığı doğum günü organizasyonunda duygu dolu anlar yaşadı.

GECENİN SÜRPRİZİ SERKAN KAYA

Geçen yıl Beyazıt Öztürk’ün “Beyaz Show” programına konuk olan güzel oyuncu Demet Öztürk, programda Serkan Kaya’ya olan hayranlığını dile getirmişti. Ablası Derya Özdemir’in arkadaşı olan Uçankuş Tv’nin “İki Kadın Arasında” programının sunucularından Elife Yılmaz da güzel oyuncuya bir sürpriz yaparak yakın arkadaşı Serkan Kaya’yı doğum gününe davet etti. Karşısında Serkan Kaya'yı gören Demet Özdemir gözyaşlarını tutamazken arabeskin son imparatoru ise birbirinden güzel şarkıları ile duygusal gecede herkese keyifli dakikalar yaşattı.

İLİŞKİLERİNE NAZAR DEĞDİ

“Çilek Kokusu”nda başrolü paylaştığı Yusuf Çim’le aşkları dolu dizgin giden ikiliden kötü haber geldi.

İlişkilerini dizi bittikten sonra sürdüremeyen çiftin geçtiğimiz günlerde ilişkilerine son verdiği ortaya çıktı. Eski sevgilisi Yusuf Çim’den beklenen doğum günü sürprizinin ablası Derya Özdemir’den gelmesi de dikkat çeken detaylar arasında yerini aldı.

Elife Yılmaz