TESADÜFÜN BÖYLESÝ! ÜNLÜ FUTBOLCU BU KEZ BRÜKSEL'DE!..

TESADÜFÜN BÖYLESÝ! ÜNLÜ FUTBOLCU BU KEZ BRÜKSEL'DE!.. 22 Mart 2016 - 17:38 | Güncelleme:

Önce Ankara'daki patlama sonra Taksim Ýstiklal Caddesi'ndeki saldýrýlar. Ardýndan ertelenen Galatasaray-Fenerbahçe derbisi... Bugün de Belçika'da peþ peþe düzenlenen intihar saldýrýlarý... Galatasaray'ýn yýldýz savunmacýsý Jason Denayer, bugün Belçika'da milli takým kampýnda, saldýrý tehlikesiyle 10 günde bir kaç kez burun buruna geldi.

13 Mart 2016, pazar günü yaþanan üzücü hadiseden sadece 45 dakika önce Ankara 19 Mayýs Stadý'nda bulunan Denayer, sadece 1 hafta sonra, 19 Mart 2016 tarihinde Ýstanbul, Taksim'de yaþanan patlamanýn etkilerini de hissetti.

Bir gün sonra yapýlmasý beklenen Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde sahada olacak 20 yaþýndaki stoper, gelen ihbar sonrasý stada bile gidememiþ ve saldýrý nedeniyle kötü bir gün daha geçirmiþti.

Türkiye'den Belçika'ya milli takým kampý için giden Jason Denayer, kampýn ilk gününde sabaha yine saldýrýsýyla uyandý. Havalimaný ve metroya yapýlan 3 intihar saldýrýsýnda Brüksel'de olan Denayer, 10 gün içinde 3. kez benzer bir olayý yakýndan hissetmek zorunda kaldý.


SKORER