ASENA ATALAY, ÜNÝVERSÝTELÝ BÝR GÜZELLE YENÝ BÝR AÞKA YELKEN AÇAN ESKÝ EÞÝ CANER ERKÝN SORUSUNA NASIL BÝR CEVAP VERDÝ?..

ASENA ATALAY, ÜNÝVERSÝTELÝ BÝR GÜZELLE YENÝ BÝR AÞKA YELKEN AÇAN ESKÝ EÞÝ CANER ERKÝN SORUSUNA NASIL BÝR CEVAP VERDÝ?.. 11 Nisan 2016 - 20:50 | Güncelleme:

Asena Atalay, Gülþen’in Bostancý’daki konserinde ortaya çýktý ve asýk suratýyla dikkatleri üzerine çekti.

Asena Atalay’a þubat ayýnda boþandýðý oðlu Çýnar’ýn babasý Caner Erkin sorulduðunda özel hayatýyla ilgili konuþmak istemediðini belirtti. Asena Atalay, muhabir ile þakalaþsa da moralinin bozuk olduðu dikkatlerden kaçmadý. Çiçeði burnunda sunucu, daha sonra kafa daðýtmak için geldiði Gülþen’in konserini izledi.

Fenerbahçeli Caner Erkin, geçen haftalarda Milli takým Kampý için gittiði Antalya'da yeni sevgilisi Dilan Sunar’la ilk kez objektiflere takýlmýþtý.

Caner Erkin’in üniversite öðrencisi olduðu ortaya çýkan Dilan Sunar’la aþký yüzünden Asena Atalay’la 6 yýllýk evliliðini þubat ayýnda bitirdiði iddia edilmiþti.

Caner Erkin’in yeni sevgilisiyle görüntülenmesinin ardýndan gözler Asena Atalay’a çevrilmiþti. Asena Atalay, ‘’Eðer Caner yeni bir aþk yaþarsa kesin o kadýn çok doðru biridir’’ diyerek herkesi þoke etmiþti.

‘’Renkli Sayfalar’’ programýna geçtiðimiz haftalarda yeniden konuk olan Asena Atalay, eski eþi hakkýnda yaptýðý açýklamalarý çok konuþulmuþtu.

Asena Atalay, özellikle seyircilerden gelen ‘Caner evlenirse düðününe gider misiniz?” Sorusuna verdiði yanýtla þaþýrtmýþtý.

Asena Atalay, 6 yýllýk evliliðini bitirdikten sonra moda dünyasýnda dikiþ tutturamayýnca Magazin D programýnda sunucu olarak iþe baþlamýþtý…

Sunumu seyirciler tarafýndan beðenilmeyen Asena Atalay’a sosyal medya üzerinden, çok sayýda ‘’Beceremiyorsun’’ mesajý atýldý.

VÝDEOYU ÝZLEMEK ÝÇÝN TIKLAYIN!..