BÝR SÜREDÝR EKRANLARDA GÖZÜKMEYEN ÜNLÜ OYUNCU BAÞAK KÖKLÜKAYA UZUN ZAMAN SONRA BAKIN KÝMÝNLE VE NEREDE ORTAYA ÇIKTI?..

BÝR SÜREDÝR EKRANLARDA GÖZÜKMEYEN ÜNLÜ OYUNCU BAÞAK KÖKLÜKAYA UZUN ZAMAN SONRA BAKIN KÝMÝNLE VE NEREDE ORTAYA ÇIKTI?.. 25 Nisan 2016 - 18:38 | Güncelleme:

Uzun süredir ekranlarda gözükmeyen ünlü oyuncu Baþak Köklükaya, eþi ve çocuklarýyla, Doðuþ Çocuk Senfoni Orkestrasý (DÇSO), kuruluþunun 11. yýlýnda, 23 Nisan’a özel bir gösteriye katýldý.

“Ýtiraf”, “Bir Tutam Baharat”, “Mustafa Hakkýnda Her þey”den sonra, son olarak 2008’de Semih Kaplanoðlu’nun yönettiði “Süt”de rol alan Baþak Köklükaya, uzun aradan sonra ailesiyle kameralara bu etkinlikle yansýdý.

Türkiye’nin ilk ve tek ulusal çocuk senfoni orkestrasý olan Doðuþ Çocuk Senfoni Orkestrasý (DÇSO), kuruluþunun 11. yýlýnda, 23 Nisan’a özel bir gösteriyle sahneye çýktý. 

DÇSO, Sihirli Flüt operasýndan esinlenerek hazýrlanan ve 24 Nisan Pazar günü TÝM Show Center’da sahnelenen Mozart’ýn Sihirli Dünyasý’nda ünlü operadan bölümler seslendirdi. Sempatik çocuk oyuncu Ata Berk Mutlu’nun Mozart’ýn çocukluðunu canlandýrdýðý gösteride, ünlü oyuncu Serhat Kýlýç da Mozart rolünde seyircinin karþýsýna çýktý. Yaklaþýk 2 bin kiþi tarafýndan izlenen gösteri, seyirciler tarafýndan büyük ilgi görerek ayakta alkýþlandý.

Türkiye’nin ilk ve tek ulusal çocuk senfoni orkestrasý olan Doðuþ Çocuk Senfoni Orkestrasý (DÇSO), kuruluþunun 11. yýlýnda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramý’na özel gösterisi Mozart’ýn Sihirli Dünyasý’ný sahneye taþýdý.

Genel Müzik Direktörlüðünü Prof. Rengim Gökmen’in üstlendiði DÇSO’nun, Mozart’ýn Sihirli Dünyasý gösterisi 23 Nisan’a özel gösterisini sanat, spor ve cemiyet hayatýnýn önde gelen isimleri de çocuklarýyla birlikte izledi. Çocuklarýnýn bayramýnda onlarla güzel bir aný paylaþmýþ olmanýn mutluluðunu yaþayan Tuba Ünsal, Kerem Gönlüm, Baþak Köklükaya gibi ünlü isimler gösteri sonrasýnda DÇSO’ya teþekkür ettiler.

7’den 70’e tüm müzikseverlerin keyifli ve eðlenceli dakikalar yaþadýðý gösteride Mozart’ýn çocukluðunu küçük yýldýz Ata Berk Mutlu, ünlü besteci Mozart’ý ise deneyimli oyuncu Serhat Kýlýç canlandýrdý. Yaklaþýk 2 bin kiþi tarafýndan izlenen gösteri, seyirciler tarafýndan büyük ilgi görerek ayakta alkýþlandý.