ÜNLÜ OYUNCU ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ İLE SEVGİLİSİ BURAK YAMANTÜRK NEDEN ESKİ YÖNETMENLERİYLE BULUŞTULAR?..

19.05.2016 22:50:47

Özge Özpirinçci ile sevgilisi Burak Yamatürk, Bebek’te bir otel çıkışı görüntülendi.

Araçlarını bekleyen çiftten Özge Özpirinçci’nin üzerine bir çiçekçi “Abla bunlar senin için diyerek” gül yaprakları attı.

Çiçekçinin yakın markajında kalan güzel oyuncu ve sevgilisinin “Tatar Ramazan” dizisinde beraber çalıştıkları yönetmen Cevdet Mercan ve arkadaşıyla iş görüşmesi yaptığı ortaya çıktı.

Güzel oyuncunun kapıdaki kalabalığı görünce önce kafası karıştı. Daha sonra ise vedalaşmak için Cevdet Mercan ve arkadaşına doğru koştu.

Bu sırada çiçekçi, peşinden ayrılmadığı Özpirinçci’ye “Bu çiçekleri senin aşkın için kırıyorum” dedi.

Arkadaşlarıyla vedalaşan çift, el ele tutuşarak yürümeye başladı. Başrolünü Buğra Gülsoy’la paylaştığı Aşk Yeniden dizisi finale yaklaşan oyuncu, sorulara yanıt vermek istemedi ve sevgilisiyle taksiye bindi.

Ancak satış yapmak isteyen çiçekçinin baskısı sürdü.

Çiçekçi, yakışıklı oyuncuya “Gönlünden geleni at” diyerek zorla Özge Özpirinçci’ye gül verdi. Ancak Burak Yamantürk, çiçekçinin zorla verdiği gülü iade edip aracın kapısını kapattı. Çiçekçi, taksinin ardından bakakaldı.

Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk çifti, hafta sonu Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal’ın Cunda Adası’ndaki düğününe katılmıştı.

Düğünde Özge Özpirinçci, bir dönem büyük aşk yaşadığı eski nişanlısı Engin Altan Düzyatan’la ayrılıklarının ardından 3 yıl sonra ilk kez aynı ortamı paylaştı. Uzak masalarda oturan iki eski sevgilisi, düğün boyunca selamlaşmadı bile…

Tatar Ramazan dizisinin setinde aşk yaşamaya başlayan ve ilişkileri evliliğe doğru giden Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk çifti, düğün sonrası balayında birkaç gün daha Sinem ile Kenan çiftine eşlik etti.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

DİĞER HABERLER