CUMHURÝYET OKULLARI 'YILIN EN ÝYÝLERÝ'NÝ SEÇTÝ! YILIN EN ÝYÝ MAGAZÝN SÝTESÝ ÖDÜLÜ'NE UÇANKUÞ LAYIK GÖRÜLDÜ!..

CUMHURÝYET OKULLARI 'YILIN EN ÝYÝLERÝ'NÝ SEÇTÝ! YILIN EN ÝYÝ MAGAZÝN SÝTESÝ ÖDÜLÜ'NE UÇANKUÞ LAYIK GÖRÜLDÜ!.. 29 Mayýs 2016 - 14:54 | Güncelleme:

Bu yýl 2.’si düzenlenen  Cumhuriyet Okullarý Performans Sanatlarý ve ‘Yýlýn En Ýyileri’ Ödül Töreni TÝM’de Medya 4 4 Engin Taþkýran organizasyonluðunda gerçekleþtirildi. Geleneksel hale gelen ‘Performans Sanatlarý Ödül Töreni’ ile Cumhuriyet Okullarý öðrencilerinin oylarýyla; spordan müziðe, modadan sanata, sinemadan iþ dünyasýna kadar 2015 yýlýnýn en baþarýlý isimleri ödüllerini aldý.

Özel gecede, 10 yýlý geride býrakan Uçankuþ, ‘Yýlýn En Ýyi Magazin Sitesi’ ödülüne layýk görüldü.

Cumhuriyet okullarý yönetim kurulu Baþkaný Sn. Yaþar Özdemir konuyla ilgili yaðtýðý açýklamada; Türkiye’nin en prestijli okulu olma hedefiyle, ülkemizin aydýnlýk geleceðini inþa edecek Cumhuriyet deðerleriyle donanmýþ, dünya vatandaþlarý yetiþtirmek için yola çýktýk. Eðitim yolculuðumuza Kaðýthane, Maslak Kampüsleri ve VadiÝstanbul Anaokulumuz ile devam ediyoruz. Bugüne kadar öðrencilerimizin kazandýðý baþarýlar geleceðimizdeki yolculuðumuzda bizlere ýþýk tutmaktadýr. Cumhuriyet Okullarý olarak, öðrenclerimizin sosyal geliþimlerine katký saðlamak adýna düzenlediðimiz “Performans Sanatlarý 2015 Yýlýn En Ýyileri Ödül Töreni’ ile alanlarýnda en baþarýlý isimleri Maslak Team Show Center’da aðýrlýyor olduðundan gurur duyduðunu ifade etti.

Önemli geceye, Barýþ Arduç, Gökhan Türkmen, Ayþegül Aldinç, Yeþim Salkým, Ece Uslu ve Perihan Savaþ gibi aralarýnda moda, sanat, müzik, spor, iþ ve medya dünyasýnýn önde gelen isimleri eþlik etti.

ÖDÜL TÖRENÝNÝ ÝZLEMEK ÝÇÝN TIKLAYIN!..