ÇAYKUR'UN BAÞARILI GENEL MÜDÜRÜ ÝMDAT SÜTLÜOÐLU’NUN MUTLU GÜNÜ! SÜTLÜOÐLU’NUN KÜÇÜK KIZI DÜNYA EVÝNE GÝRDÝ, TÖRENDE ADETA ÜNLÜ AKINI YAÞANDI!..

ÇAYKUR'UN BAÞARILI GENEL MÜDÜRÜ ÝMDAT SÜTLÜOÐLU’NUN MUTLU GÜNÜ! SÜTLÜOÐLU’NUN KÜÇÜK KIZI DÜNYA EVÝNE GÝRDÝ, TÖRENDE ADETA ÜNLÜ AKINI YAÞANDI!.. 3 Haziran 2016 - 17:27 | Güncelleme:

Çaykur'un baþarýlý Genel Müdürü Ýmdat Sütlüoðlu'nun küçük kýzý Rümeysa Sütlüoðlu Ankara'da düzenlenen bir törenle Ömer Dursun'la evlendi.

Çankaya Kocatepe nikah salonunda düzenlenen nikah törenine, Eski ve yeni TBMM Baþkanlarý, eski ve yeni bakanlar, bakan yardýmcýlarý, müsteþarlar, milletvekilleri, üst düzey bürokratlar, Sütlüoðlu ve Dursun ailelerinden çok sayýda kiþi katýldý.

Rümeysa ve Ömer'in nikâhlarýný Sincan Belediye Baþkaný Mustafa Turan kýyarken, çiftin nikah þahitliklerini; TBMM Baþkaný Ýsmail Kahraman, TBMM eski Baþkaný Cemil Çiçek, Gýda, Tarým ve Hayvancýlýk Bakaný Faruk Çelik, Saðlýk Bakaný Recep Akdað, Adalet Bakaný Bekir Bozdað, eski bakanlar Ali Coþkun, Taner Yýldýz ve Faruk Nafiz Özak, Atilla Koç ve AK Parti Ýstanbul Milletvekili Hayati Yazýcý yaptý.

Nikaha katýlanlara tek tek teþekkür eden Çaykur Genel Müdürü Ýmdat Sütlüoðlu "Bu güzel ve mutlu günümüzde bizlere þeref verdiniz, onur verdiniz. Mutluluðumuzu paylaþýyorsunuz. Dünya dostlarla güzel, mutluluklarý da dostlarla yaþamak güzel. Bu mutluluðumuzu paylaþtýðýnýz için sizlere þükranlarýmýzý sunuyorum. Cenabý Hak sizleri her iki cihanda sevindirsin. Bizleri sevindirdiðiniz gibi" dedi.

Nikâhý kýyan Sincan Belediye Baþkaný Mustafa Turan evlilik cüzdanýný çiftlere vermek üzere TBMM Baþkaný Ýsmail Kahraman'a takdim etti. Nikâh töreni konuklarýn çifti tebrik etmesi ile sona erdi.