AYRILMAZ DÖRTLÜ!.. BÜLENT ŞAKRAK, CEYDA DÜVENCİ, ENGİN HEPİLERİ VE BEYZA ŞEKERCİ İLE YAPTIĞIMIZ KEYİFLİ RÖPORTAJI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!..

AYRILMAZ DÖRTLÜ!.. BÜLENT ŞAKRAK, CEYDA DÜVENCİ, ENGİN HEPİLERİ VE BEYZA ŞEKERCİ İLE YAPTIĞIMIZ KEYİFLİ RÖPORTAJI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!.. 14 Haziran 2016 - 09:46 | Güncelleme:

Ceyda Düvenci ve eşi Bülent Şakrak ile Engin Hepileri ve eşi Beyza Şekerci’yi Etiler’de bir mekan çıkışında görüntüledik. Sorularımızı yanıtlayan çiftlerle eğlenceli bir röportaj gerçekleştirdik.

Bülent Şakrak ve Engin Hepileri birlikte oynadıkları ‘39 Basamak’ adlı tiyatro oyunuyla ilgi açıklamalarda bulundu. Hepileri, “Tiyatro oyunumuz devam ediyor. Sezona devam edeceğiz. Seyircinin ilgisi güzel. Dolayısıyla seyircinin ilgisi devam ettiği sürece biz oynayacağız. Hayalimizde böyle 3-4 sene hatta 5-6 sene oynamak istiyoruz.” dedi. Düvenci ve Şekerci de oyunu 5-6 kez izlediklerini söyledi.

“Evlendikten sonra astronomik rakamlı teklifler geldi mi?” sorusuna Şakrak, esprili bir şekilde “Ne yapacaksın? Ortak mısın? Yüzde mi istiyorsun? Geliyor gelmiyor, iş güç onlar işte. Sana ne benim özelimden arkadaşım!” karşılık verdi. “5 Dakkada Değişir Bütün İşler” adlı filmle ilgili olarak ise Şakrak, “Açıkçası dönemsel olarak gişesi iyi gitmedi. Ülkenin bir takım genel problemleri yüzünden. Ama film benim içime sindi mi? Çok içime sindi. Mutlu olduğum bir iş oldu.” şeklinde konuştu.

Ceyda Düvenci’ye Şakrak’ın yaptığı sürprizler sorulunca da güzel oyuncu, “Çok güzel geçti 5 gün. Baş başa çok keyifliydi. Onun sürprizleri o kadar çok ki ben ancak 4 günlük bir tatille karşılık verebildim. Onun her gün bir sürprizi olabiliyor.” yanıtını verdi.

BÜLENT ŞAKRAK, CEYDA DÜVENCİ, ENGİN HEPİLERİ VE BEYZA ŞEKERCİ'YLE YAPTIĞIMIZ KEYİFLİ RÖPORTAJI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ