EURO 2016'YA DAMGA VURAN GOL HAFIZALARDAN SÝLÝNMEYECEK! POLONYA ÝSVÝÇRE'YÝ YENDÝ VE ÇEYREK FÝNALE YÜKSELDÝ!..

EURO 2016'YA DAMGA VURAN GOL HAFIZALARDAN SÝLÝNMEYECEK! POLONYA ÝSVÝÇRE'YÝ YENDÝ VE ÇEYREK FÝNALE YÜKSELDÝ!.. 25 Haziran 2016 - 18:48 | Güncelleme:

2016 Avrupa Futbol Þampiyonasý ikinci tur eleme maçýnda Polonya, Ýsviçre'yi seri penaltý atýþlarý sonrasýnda 6-5 yendi ve Avrupa Þampiyonasý'nda tarihinde ilk kez çeyrek finale yükseldi.

2016 Avrupa Futbol Þampiyonasý ikinci tur karþýlaþmasýnda Ýsviçre ve Polonya kozlarýný paylaþtý. Maçtaki gol perdesini 40’da Blaszczykowski açtý. Ýlk yarý Polonya’nýn 1-0 üstünlüðü ile sona erdi. Ýkinci yarýda Ýsviçre gol için rakip kalede baský kurdu ve aradýðý golü 82’de buldu. Shaqiri mücadelede mükemmel bir gole imza attý ve skora dengeyi getirdi.

Karþýlaþmanýn normal süresi 1-1 eþitlikle bitti. Uzatma dakikalarýnda her iki takým da gol için bütün her þeyini ortaya koydu, fakat eþitlik bozulmadý. Ýlk çeyrek finalisti seri penaltý atýþlarý belirledi. Polonya, Ýsviçre’yi penaltý atýþlarý sonunda 6-5 yenmeyi baþardý ve tarihinde ilk kez Avrupa Þampiyonasý’nda çeyrek finale yükseldi.