UÇANKUÞ ÖZEL! ÝÞTE ÝBRAHÝM TATLISES VE DAMLA BUKET ÇAKICI'NIN YILLAR SONRAKÝ BULUÞMASININ BÝLÝNMEYEN TÜM DETAYLARI!..

UÇANKUÞ ÖZEL! ÝÞTE ÝBRAHÝM TATLISES VE DAMLA BUKET ÇAKICI'NIN YILLAR SONRAKÝ BULUÞMASININ BÝLÝNMEYEN TÜM DETAYLARI!.. 12 Temmuz 2016 - 22:41 | Güncelleme:

Ýbrahim Tatlýses efsaneleþen aþký, bir dönem asistaný olan ve silahlý saldýrýda kendisiyle ayný kaderi paylaþan Damla Buket Çakýcý ile bu akþam yeniden bir araya geldi. Bu buluþmanýn detaylarýný ilk kez Uçankuþ ortaya çýkardý. Ýþte ikilinin yeniden bir araya gelme hikayesi...

Ýkili, yýllardýr görüþmüyordu ama yüz yüze görüþmeseler de birbirlerinden haberdardý. Bundan tam 1 ay önce Ýbrahim Tatlýses, Damla Buket Çakýcý'yý arayýp iþ teklif etti. 3 hafta önce de ilk buluþma gerçekleþti. Ýbo'nun maxi single çalýþmalarý hýzlanmýþtý ve bir genel koordinatör gerekiyordu. Ýþte Ýbo o ismin Damla Buket Çakýcý olmasýna karar verip bizzat teklif etti.

3 hafta önceki ilk buluþmada Ýbo, Damla Buket Çakýcý'ya "Gel iþlerimin baþýnda ol. Þirketimin alt katýnda stüdyo kurulacak. Hem o iþin hem de tüm koordinasyonun baþýnda ol" dedi. Damla Buket Çakýcý o gün prensipte tamam dedi.

Ve 2 hafta önce cuma günü Damla Buket Çakýcý yeniden Tatlýses'in yanýna gitti ve resmen anlaþtýlar. Tatlýses'in kilo vermesinden, kýyafetine, stüdyosundan tüm çalýþmalarýna kadar tek yetkili isim Damla Buket Çakýcý oldu. Yani eski aþýklar yeniden bir araya geldi ve birliktelikleri hem özel hayatlarýnda hem de iþ hayatlarýnda yeniden baþladý.

ÝBRAHÝM TATLISES VE DAMLA BUKET ÇAKICI'NIN BÝR ARAYA GELDÝÐÝ O ÇOK ÖZEN ANLARI ÝZLEMEK ÝÇÝN TIKLAYINIZ
Sinan Güzel - Uçankuþ TV Haber Koordinatörü 

sinanguzel@hotmail.com