FENERBAHÇE'NÝN ÞAMPÝYONLAR LÝGÝ'NDEKÝ MUHTEMEL RAKÝPLERÝ BELLÝ OLDU!..

FENERBAHÇE'NÝN ÞAMPÝYONLAR LÝGÝ'NDEKÝ MUHTEMEL RAKÝPLERÝ BELLÝ OLDU!.. 13 Temmuz 2016 - 16:46 | Güncelleme:

Sezonu 2. sýrada tamamlayan Fenerbahçe'nin Þampiyonlar Ligi'nde ilk elemede 5 rakibi de kesinleþti.

Spor Toto Süper Lig'de sezonu 2. sýrada tamamlayan Fenerbahçe'yi, Þampiyonlar Ligiön elemesinde zorlu bir yol bekliyor. Sarý-lacivertliler, Þampiyonlar Ligi gruplarýna adým atabilmek için 2 eleme oynayacak. Sarý-lacivertli kulübün rakibi 3. Ön Eleme Turu'nda seribaþý olacak Fenerbahçe'nin, Yunanistan Ligi'nde de sezonun bitmesiyle birlikte 5 muhtemel rakibi de kesinleþti.

3. Ön Eleme Turu'nda Shakhtar Donetsk, Ajax, Anderlecht ve Sparta Prag ile birlikte seri baþý olan Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri; Fransa Ligue 1'de 3. sýrada yer alan Monaco, Ýsviçre Ligi'nde 2. olan Young Boys, Rusya Ligi'nin 2.'si Rostov, Romanya Ligi'nde 2. sýrayý kapan Steaua Bükreþ ile Yunanistan'da 2. olan PAOK oldu.

FENERBAHÇE'NÝN KURA ÇEKÝMÝ NE ZAMAN?

Fenerbahçe'nin Þampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndaki rakibi 15 Temmuz 2016'da yapýlacak kura çekimiyle belli olacak ve maçlar 26-27 Temmuz  ile 3 Aðustos'ta  tarihlerinde oynanacak.

Sarý-lacivertliler turu geçmesi durumunda 4. ön eleme için 5 Aðustos'ta kura çekimine girecek ve maçlar 16-17 Aðustos ile 23-24 Aðustos'ta yapýlacak.

PLAY-OFF TURUNDA SERÝ BAÞI OLAMAYACAK

Fenerbahçe bu turu geçmesi durumunda þampiyon olamayan takýmlarýn yolunu izleyerek play-off oynayacak. Sarý-lacivertliler, bu turda ise seri baþý olamayacak.

Ýlk elemeyi geçmesi durumunda Mönchengladbach ve Roma ile birlikte seri baþý olmayan takýmlar arasýnda yer alacak olan F.Bahçe'nin muhtemel üç rakibi Ýngiltere'den Manchester City, Portekiz'den Porto ve Ýspanya'dan Villarreal oldu.

Fenerbahçe 2 ön elemeyi geçmesi durumunda Þampiyonlar Ligi'nde gruplara adýný yazdýracak.

Sarý-lacivertliler, geçen sezon Shakhtar Donetsk ile oynadýðý 3. Ön Eleme Turu'nda Þampiyýonlar Ligi'ne veda etmiþti.

Monaco (Fransa) - Kesinleþti

Young Boys (Ýsviçre) - Kesinleþti

Steaua Bükreþ (Romanya) – Kesinleþti

Rostov (Rusya) - Kesinleþti

PAOK (Yunanistan) - Kesinleþti

PLAY-OFF TURUNDA RAKÝPLER

Manchester City (Ýngiltere) - Kesinleþti

Porto (Portekiz) - Kesinleþti

Villarreal (Ýspanya) - Kesinleþti

Shakhtar Donetsk (Ukrayna) -

Ajax (Hollanda) Kesinleþti