UÇANKUÞ'TAN AL HABERÝ: STAR TV ÝLE ÝPLERÝ KOPARAN “KÖSEM SULTAN”A FOX'TAN 'MUHTEÞEM' ÜCRET! BÖLÜM BAÞINA 1 MÝLYON 300 BÝN TL MÝ ALACAK?

UÇANKUÞ'TAN AL HABERÝ: STAR TV ÝLE ÝPLERÝ KOPARAN “KÖSEM SULTAN”A FOX'TAN 'MUHTEÞEM' ÜCRET! BÖLÜM BAÞINA 1 MÝLYON 300 BÝN TL MÝ ALACAK? 16 Aðustos 2016 - 14:47 | Güncelleme:

Tüm dünyada toplam 300 milyon seyirciye ulaþan "Muhteþem Yüzyýl"ýn devamý olarak çekilen "Kösem Sultan" dizisinin yeni sezon öncesi hazýrlýklarý tam gaz sürüyor. 30. bölümde Star TV ile ipleri koparan yapým þirketi Tim's, FOX'la prensipte anlaþtý. Son imzalar öncesi kanalýn yapýmcý Timur Savcý'ya önerdiði bölüm baþýna 1 milyon 300 bin TL'lik ücret ise bütçelerin düþürüldüðü, ödeme güçlüklerinin yaþandýðý dizi sektöründe þok etkisi yarattý. 

4. Murat dönemini anlatacak ve yeni bir proje olarak baþtan tasarlanan dizide “Kösem Sultan”ýn 40'lý yaþlarýný Nurgül Yeþilçay, oðlu 4. Murat'ý Metin Akdülger, diðer rolleri Burak Yamantürk, Caner Cindoruk ve Farah Zeynep Abdullah canlandýracak. M. Çaðatay Tosun'un yöneteceði dizi için genç yýldýz Ece Çeþmioðlu da görüþülen adaylar arasýnda...

TEM Stüdyolarý yýkýlacaðý için dekorlarý Hadýmköy'e taþýnan ve bu nedenle çekimleri bayram sonrasýna kalan "Muhteþem Yüzyýl Kösem Sultan" dizisinin, yurtdýþý satýþlarýndan dolayý FOXta 39 bölüm yayýn garantisi bulunuyor.

BÝRSEN ALTUNTAÞ

birsenaltuntas76@gmail.com