‘DÝDÝ’NÝN SON REKLAM FÝLMÝ BÜYÜK BEÐENÝ TOPLADI!.. MEVLÜT VE NACÝYE TEYZE'NÝN KOMÝK MACERASI ÝZLEYENLERDEN TAM NOT ALDI!..

‘DÝDÝ’NÝN SON REKLAM FÝLMÝ BÜYÜK BEÐENÝ TOPLADI!.. MEVLÜT VE NACÝYE TEYZE'NÝN KOMÝK MACERASI ÝZLEYENLERDEN TAM NOT ALDI!.. 16 Aðustos 2016 - 20:50 | Güncelleme:

Didi’nin ekrana gelen ve büyük beðeni toplayan yeni reklam filminde; çölde gezen Mevlüt ve Naciye Teyze, karþýlarýnda kutup ayýsýný görünce þaþýrýr. Sýcaktan fenalaþan kutup ayýsýna Naciye Teyze ‘Onun ilacý bende diyerek’ elindeki soðuk Didi’den veriyor. Didi’nin büyük beðeni toplayan son reklam filminin sonunda, ünlü rapçi Ceza markaya özel bestelediði þarkýyla eþlik ediyor.

“DÝDÝ”NÝN YENÝ KAHRAMANLARININ HÝKAYESÝ!..


2009 yýlýnda katýldýðý “Var Mýsýn Yok Musun” yarýþmasýnda 500.000 TL için yarýþan ancak sadece 10 TL kazanan Mevlüt Acaroðlu’nun þansý yarýþmadan sonra döndü.

 

Mevlüt’ün þansýnýn dönmesi ve kaderinin deðiþmesinde annesi Naciye Teyze’nin de çok büyük katkýsý oldu. Naciye Teyze, doðallýðý ve sempatikliði ile kýsa sürede yapýmcýlarýn gözdesi oldu. Renkli kiþiliðiyle dikkat çeken anne ve oðula çok sayýda teklif yaðdý. Gelen teklifler arasýnda soðuk içecek markasý Didi’yi seçen anne oðul, þu günlerde markanýn yeni reklam kampayýsýyla ekrana bomba gibi döndü.


"ÇAYKUR"UN SON REKLAM FÝLMÝNÝ ÝZLEMEK ÝÇÝN TIKLAYIN!..