O İSİM ALEYNA TİLKİ’Yİ TANIMADI!

Bursa’nın Orhaneli İlçesi’nde, bu yıl 26´ncısı düzenlenen Karagöz Kültür Şenliği ve Yörük Türkmen Şöleni’nin son gününde Coşkun Sabah, Aleyna Tilki ve Bengü sahneye çıktı.

10.07.2017 13:31:31

Geleneksel Orhaneli Karagöz Kültür Şenliği ve Yörük Türkmen Şöleni, renkli görüntülere sahne oldu. 3 gün süren etkinliğin son gününde sahne alan Coşkun Sabah, Aleyna Tilki ve Bengü, şenlik alanını dolduran yaklaşık 50 bin kişiyle bir araya geldi.

"BİR KARIŞ BOYU VAR AMA..."

Aleyna Tilki, "Amacım Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ederek, dünya starı olmak. Bunun için de zaten gerekli çalışmalar yapılıyor " diye konuştu. Konser bitiminde Aleyna Tilki’ye çiçeğini vermek üzere sahneye çıkan Başkan İrfan Tatlıoğlu, "Biz bu sene kimi getirelim dediğimizde birileri gelip dedi ki; Aleyna Tilki. Biz 62 model olduğumuz için tanıyamadık. İnternetten birkaç eserini dinledik. Böyle bir hanımefendi olduğunu gördük. Şimdi de canlı gördük çıtı pıtı, hanımefendi bir kızımız. Bir karış boyu var ama Allah bir ses vermiş. Allah nazardan saklasın" dedi.

BENGÜ’DEN SAHNE ŞOVU

Gecenin son konserinde yer alan Bengü yeni şarkıları ile başladığı konserini hareketli parçalarla sürdürdü. Dans ekibi ile sahne alan Bengü hazırladıkları özel dans koreografileriyle izleyenleri kendine hayran bıraktı.

DİĞER HABERLER