DR. ŞENAY YANGEL'LE KARDEŞİ KORAY TAM BİR BOKS TUTKUNU!..

DR. ŞENAY YANGEL'LE KARDEŞİ KORAY TAM BİR BOKS TUTKUNU!.. 13 Ekim 2017 - 19:19 | Güncelleme:

Kardeşi Koray ile birlikte boks dersi alan ünlü astrolog Dr. Şenay Yangel, muhabirlerimiz tarafından spor salonunda ziyaret edildi.

İki yıldır haftanın dört günü antreman yaptığını seyleyen Yangel, bu sporla keyifle uğraştığını belirterek “Sağlam kafa sağlam vücutta olur” dedi.

Boks macerasına nasıl başladığı sorulduğunda ünlü astrolog: “İki buçuk sene önce yanlış bir diş tedavisinden dolayı aldığım tedaviyle çok kilo aldım. Bu da beni sporla ilgili arayışlara sürükledi. Erkek kardeşim de boksör. Önce boks antremanlarıyla başladım. Sonra Adem hocayla yollarımız kesişti ve boks benim için bir yaşam tarzı haline geldi.

Boksa başladığından beri diyetle birlikte on dört kilo verdiğini söyleyen Yangel, “Boks yaşam tarzım haline geldiği için yapmadığımda suçluluk hissediyorum.”

Ayrıca Şenay Yangel bu sporu özellikle kız çocuklarına ve kadınlara tavsiye ettiğini söyledi.

Uzun  yıllardır boks yaptığını söyleyen Şenay Yangel’in kardeşi Koray Hoşman,  “Çocukluğumdan beri özendiğim bir spor. Uzun yıllardır da devam ediyor. Çok seviyorum. Artık eğitmenlik seviyesine geçtim. Bizim için bir tutku. Ailece seviyoruz.”

Hoşman, Şenay Yangel için “Kilosuna göre gerçekten çok kuvvetli, ben ağırsiklet yapıyorum. Antremanlarını benimle yaptığı için çok sert bir şekilde öğrendi.

Türkiye’de biri profesyonel biri de amatör iki çeşit bosk olduğunu söyleyen Koray Hoşman, “boksu öğrenmek istiyorsanız haftada dört gün çalışmanız lazım. Boks şiddet içerikli bir spor değil.” Şeklinde konuştu.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!..