CENGİZ İMREN S.SERENGİL’LE BİRLİKTEYKEN EVLİ OLMADIĞINI AÇIKLADI

CENGİZ İMREN S.SERENGİL’LE BİRLİKTEYKEN EVLİ OLMADIĞINI AÇIKLADI 28 Ekim 2017 - 12:42 | Güncelleme:

Seren Serengil’le 2002 yılında beraber olan ve daha sonrasında evlenen Cengiz İmren, o dönemlerde evli olduğu iddialarını UçanKuş TV’ye verdiği özel röportajla yalanladı. Cengiz İmren “Seren’le beraberken ben bekar bir adamdım. O’da bekar bir kadındı. Evli değildim” dedi.

Ünlü şarkıcı ve program yorumcusu Seren Serengil’le 2002 yılında beraber olan ve daha sonrasında ilişkilerini resmiyete dökerek evlenen Cengiz İmren’den UçanKuş TV’ye özel açıklama geldi.

CENGİZ İMREN’DEN TOKAT GİBİ CEVAP

2002 yılında Seren Serengil’le beraberken evli olduğu haberlerine açıklık getiren Cengiz İmren “Seren’le beraberken evli değildim. Hollanda’da oturma izni alabilmek için formaliteden evlilik yapmış, 1996 yılında Türkiye’ye kesin dönüş yapmıştım. 2002’de Seren’le aşk yaşadığımızda zaten formalite evliliğim çoktan kanunen düşmüştü. Evli olsaydım Seren’le nasıl evlilik yapacaktım ki” şeklinde konuştu.

“BİRİLERİNİN AÇIKLARINI KAPATMAK İÇİN BENİM ADIM ALET EDİLMESİN”

Cengiz İmren, Seren Serengil’le o yıllarda verdiği röportajda yasalardan haberdar olmadığı için kendisini hala kağıt üzerinde evli sandığını ancak daha sonra Seren Serengil’in konsolosluktan aldığı bilgi ile aslında evliliğinin çoktan düşmüş olduğunu anlattı. Ünlü şarkıcı, “Hollanda’da yapılan evliliklerde bir eş 4 yıl boyunca evliliğini sürdürmüyor farklı bir ülkede ikametine devam ediyorsa, o evlilik yasalar gereği 4 yıl sonra kanunen düşüyormuş. Ben o zamanlar bunu bilmiyordum. Zaten 1996 yılında Türkiye’ye döndüm. Seren’le 2000’li yıllarda görüşüyorduk. 4 yıl çoktan geçmiş evliliğim düşmüş. Muhabir soru sorduğunda da hala kağıt üzerindeki evliliğim devam ediyor zannediyordum. Seren konsoloslukla görüşüp öğrendi. Meğer evliliğim çoktan düşmüş. Ben Seren’le görüştüğüm yıllarda evli değildim” sözlerini kaydetti.

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…