SEREN SERENGİL HAPSE GİRDİĞİNDE PROGRAMI DEMET AKALIN SUNACAK!..

Seren Serengil bu hafta içinde 3 gün hapse atılacak. Gülben Ergen’in hakkında hapis kararı çıkarttığı Seren Serengil, bu şartlar altında Star TV’deki Duymayan Kalmasın programında da yer alamayacak. Ancak zor gün dostları hemen kolları sıvadı!.. Ancak herkesin merak ettiği konu, Yasemin hanımın, hapiste olduğu süre içinde Seren Serengil’ ziyaret edip etmeyeceği?..

28.01.2018 19:15:10

Seren Serengil bu hafta içinde 3 gün hapse atılacak.

Gülben Ergen’in hakkında hapis kararı aldırttığı Seren Serengil, bu durumda(hapse girdiği günlerde) Star TV’de sunduğu “Duymayan Kalmasın” programında da yer alamayacak.

Ancak sanat dünyası ardı ardına Seren Serengil’e destek mesajları yayınlarken, Demet Akalın da kolları sıvadı ve Seren’in yerine programda sunucu olacağı öğrenildi.

Zor gün dostu olarak tanınan Demet Akalın’ın yanı sıra diğer ünlüler de Seren Serengil’in böyle bir gününde yanında olmak için adeta sıraya girdiler.

TEPKİLER GÜN GEÇTİKÇE BÜYÜYOR!..

Gülben Ergen’in yakın dostu gazeteci Ertuğrul Özkök’ün bile tepki gösterdiği ve Seren Serengil’in yanında olacağını açıkladığı gelişmeler sonrası Gülben Ergen’in de bu şikayetten nasıl vazgeçeceğini düşünmeye başladığı iddia ediliyor.

Sadece kullandığı ifadeler yüzünden ve konu mahkemeye taşınıp tedbir kararına uymama sonucu olay hapis kararına kadar gittiği için ünlüler dünyasında gösterilen büyük tepkinin Seren Serengil’in hapse girmesiyle birlikte çok daha büyüyeceği belirtiliyor.

Tepkiler sonrası kişisel hesaplarında zafer/adalet tarzı paylaşımlar yapan Gülben Ergen’in ise böyle bir konu hiç yaşanmamış gibi davranmaya başladığı da dikkati çekiyor.

YASEMİN HANIM, SEREN SERENGİL’İ ZİYARET EDECEK Mİ?..

Karar çıktığı günden beri sürekli saçları döküldüğü öğrenilen Seren Serengil’in yine de “Aslanlar gibi yatar çıkarım, ben davamın, evli kadınların arkasındayım. Bu 3 günlük hapis, arkasında durduğum Yasemin hanım için feda olsun” dediği bildiriliyor.

Bu arada Yasemin hanımın, hapiste olduğu süre içerisinde Seren Serengil’i ziyaret edip etmeyeceği de merak konusu…

DİĞER HABERLER