OBEZ KADIN KENDİSİNİ BOŞAYAN EŞİNDEN ÖYLE BİR İNTİKAM ALDI Kİ!..

OBEZ KADIN KENDİSİNİ BOŞAYAN EŞİNDEN ÖYLE BİR İNTİKAM ALDI Kİ!.. 19 Şubat 2018 - 15:59 | Güncelleme:

Bursa'da her biri 100 kilonun üstünde olan ve mide ameliyatı sonrası incecik bedene kavuşan 60 kişi sosyal medyada buluşup bir araya gelerek kutlama yaptı. 130 kiloya çıktığı için eşi tarafından boşanan kadın azmedip 78 kiloya düşünce kendisiyle yeniden evlenmek isteyen eşini reddetti.

Bursa'da her biri 100 kilonun üstünde olan ve mide ameliyatı sonrası incecik bedene kavuşan 60 kişi sosyal medyada buluşup bir araya gelerek kutlama yaptı. Onlarca kilo veren eski obezler sağlıklı bir hayat yaşamanın keyfini çıkardı.

Eski kıyafetlerine ve fotoğraflarına bakarak sağlıklı ve fit vücudun mutluluğunu yaşayan 60 eski obez hastası eski pantolon ve etekleriyle yan yana poz verdi.

KENDİSİNİ BOŞAYAN KOCASINDAN ZAYIFLAYINCA İNTİKAM ALDI

Eski obezite hastalarının buluştuğu partiye katılan Betül Doğru, 130 kilo olduğu dönemde eşinin kendisini boşadığını söyledi.

Doğru, "Ben 130 kiloydum mide küçültme ameliyatı oldum şimdi 78 kiloyum. Eşimden kilo yüzünden ayrıldım, kilomu çok sorun ediyordu. Şimdi 78 kiloya düştüm barışmak istiyor. Tabi ben düşünmüyorum" dedi.