FLAŞ!.. "TOP MEKANLAR" LİSTEMİZ YENİLENDİ!..

FLAŞ!.. "TOP MEKANLAR" LİSTEMİZ YENİLENDİ!.. 20 Şubat 2018 - 20:49 | Güncelleme:

Bu hafta göze çarpan ve en çok tercih edilen mekanlar hangileri?..

1-RUBY

İstanbul’un en güzel lokasyonlarından biri olan Ortaköy’de bulunan Ruby Restaurant Club, denize sıfır konumuyla  ve sevilen yemek menüsü sayesinde de açıldığı ilk günden beri müşterilerini memnun ediyor.


 

2-SMALL-ARNAVUTKÖY

Small, after club eğlencesinin yeni adresi!.. Gece 23:30’da açılan Small’un kısa sürede müdavimleri oldu. Small Arnavutköy, top mekanlar listemizde 2. sırada.



3-PREP REŞİTPAŞA

Prep, sabahları 07:30’da servise başlıyor, her ne kadar gece 22:00’de kapatıyor gibi görünse de, misafirleri mekanda kaldığı sürece kapılarını açık tutuyor. Saat konusunda bir sınırlama yok. İsterseniz özel davetleriniz, baby shower, doğum günü gibi kutlamalarınız veya happy hour etkinliğiniz için de muhteşem bir ortam.





4-ABDİ

Nişantaşı’nın eğlence hayatındaki yükselişi hızla devam ediyor. Abdi İpekçi Caddesi üzerinde yer alan Abdi Lounge, müşterilerine samimi bir ortam sunuyor. Haftanın bir kaç akşamı iş çıkışı uğrayabileceğiniz mahalle barı tadında…





5-L’ASSİETTE

Son dönemin gözde mekanlarından olan L’assiette, İstanbul'un favori restoran ve eğlence mekanlarından biri olmaya aday. Gurme lezzetler sunan mekanın sürprizleri de var. Las Vegas'taki restoranlar gibi masaları dolaşan illüzyonistler; özel dans şovları ve canlı müzik performansları ile L'assiette İstanbul gecelerine eğlence katıyor.