ZEKİ VE ALIMLI KADINLAR!ŞİMDİ DAHA GENÇ VE GÜZEL GÖRÜNECEKSİNİZ!

Kadınları hiçbir konuda yalnız bırakmayan, Türkiye’nin en sevilen ve efsanevi ruj markası Avon yeni Avon Perfectly Mat Ruj’unu son dönemde yer aldığı projelerdeki başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken Dilan Çiçek Deniz’le birlikte tanıttı.

14.03.2018 14:03:54

Dünyaca ünlü markalardan biri olan Avon kadınları genç ve güzel göstermek için oyuncu Dilan Çiçek Deniz’le işbirliği yaptığı iddialı bir rujla geliyor!

Dudağınızda saatlerce kalsada kurumayan, dudağınızı pürüzsüz gösteren, ağırlık yapmayan Avon Perfectly Mat Ruj, şimdiden Avon’un efsane ürünleri arasında yerini aldı bile…

24 çeşit renk skalasıyla ister gündüz, ister gece şık bir davette kullanabileceğiniz Avon Perfectly Mat Ruj, kullanan kadınların önerdiği tek ruj olma özelliğinde.

Avon Mükemmel Mat Ruj’un tanıtımı için düzenlenen davette Dilan Çiçek Deniz’in kamera karşısına geçtiği reklam filmi de ilk defa izlendi.

Dilan Çiçek Deniz markayla birlikteliklerine dair, “AVON’la çok keyifli bir iş birliği içerisindeyiz. İlk kez bir markanın yüzü olduğum için heyecanlıyım. Çok güzel bir enerjiye ve çok iyi bir çalışma disiplinine sahip olan AVON ekibiyle mükemmel bir uyum yakaladığımıza inanıyorum” dedi.

Avon Türkiye’nin Ticari Pazarlama Direktörü Esen Mestan Kocatürk, Avon Perfectly Mat Ruj’u rakiplerinden ayıran en önemli özelliğinin kolaylıkla sürülebildiğini, hem gün boyu kalıcılığının ve verdiği rahatlık hissinin dudakları kurutmadan mat görünümü verdiği ve kadınlarımızın içinin rahat bir şekilde kullanabileceğine dikkat çekiyor.

Sizde Avon Perfectly Mat Ruj’la daha genç ve güzel görünüp yaşadığınız anları daha vazgeçilmez kılabilirsiniz…

Haberin videosu

DİĞER HABERLER