ALEYNA TİLKİ’DEN İDDİALARA JET YANIT! “HARÇLIĞIMI AİLEM VERİYOR”

ALEYNA TİLKİ’DEN İDDİALARA JET YANIT! “HARÇLIĞIMI AİLEM VERİYOR” 16 Nisan 2018 - 14:06 | Güncelleme:

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde 18 yaşına bastı ve konser programını da hızlandırdı. Önceki akşam sevenleriyle bir araya gelen Tilki, unutulmaz bir konsere imza attı.

Konser öncesi mikrofonlara konuşan Tilki, '18 yaşına bastıktan sonra konser programına hız verdim. Bir yandan da yurt dışı konserlerim devam ediyor. Emaar Square Mall’a da Viyana konserinden geldim' dedi.

Yıldız Tilbe'nin proje albümünde de yerini aldığını belirten Aleyna Tilki, 'Yıldız Tilbe, çok tatlı ve mütevazi bir isim onu tanıdığım için çok mutluyum' dedi.

Ailesi de konserde genç şarkıcıyı yalnız bırakmazken, bununla ilgili olarak ise, 'Onların yanımda olması bana güç veriyor. Bugün annem, babam ve kardeşim yanımda. Yurt dışı konserlerinde mutlaka annem veya babam yanımda oluyor' dedi.

Aleyna Tilki, 'Hesaplarımı ben değil ailem takip ediyor hala. Ben hala harçlık alıyorum ailemden. Bir de benim hesabım var oraya yatıyor o yüzden hiç o tarafları kurcalamıyorum. İlerleyen zamanlarda çok güzel işlere imza atarak iş kadını olmak istiyorum ama daha bunlar için erken tabii' sözleriyle de hakkında çıkan haberlere noktayı koydu.