YAŞAR İPEK SESSİZLİĞİNİ BOZDU! “ELİNİZDEN GELENİ ARDINIZA..."

YAŞAR İPEK SESSİZLİĞİNİ BOZDU! “ELİNİZDEN GELENİ ARDINIZA..." 16 Mayıs 2018 - 20:23 | Güncelleme:

Şarkıcı Özay Bakır geçtiğimiz günlerde sosyal medyada, eski sevgilisi Seren Serengil’in de yer aldığı bir video paylaştı. İddiaya göre videoda nişanlısının göründüğünü fark eden Yaşar İpek, kıskançlık krizine girip videoyu silmesi için Bakır’ı mesaj yağmuruna tuttu. Özay Bakır, Yaşar İpek'i savcılığa şikayet etti. Konunun basına yansımasının ardından bir açıklamada bulunmayan Yaşar İpek bugün sessizliğini bozdu.

Geçtiğimiz haftalarda nişanlanan Seren Serengil ile Yaşar İpek, 12 Haziran'da nikah masasına oturacak ama çift bambaşka bir konu ile gündemde. Çünkü Seren Serengil’in eski sevgilisi Özay Bakır ile nişanlısı Yaşar İpek mahkemelik oldu. Bakır, paylaştığı bir videoda Serengil’in görünmesi nedeniyle İpek’in kendisini tehdit ettiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

Konuyla ilgili bugüne kadar bir açıklamada bulunmayan Yaşar İpek sessizliğini sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile bozdu.

Yaşar İpek şu cümleleri yazdı: "Sevenlerimin dikkatine; Bu konuda ilk ve son kez cevap veriyorum, Seren'in de söylediği gibi, bu şahsın sayfasındaki Seren’in olduğu videoyu Seren'in de benden önce ısrarlarına rağmen ısrarla kaldırmadığını, sonrasında benim de kendimin şahit olduğu Av. Ersoy Akdemir, bu şahsı arayarak "artık bir ilişkisi var ve bu hoş değil. Lütfen bunu kaldırınız, aksi takdirde mahkemelik olacağız" demesine rağmen hala aynı cevabı vererek “kaldırmıyorum elinizden geleni ardınıza koymayın" demesine şahit oldum, kendisiyle muhatap olmak istemediğim için, benim telefonumdan menajerim arayıp "bu videoyu kaldırmamaktaki amacın nedir? Düğün tarihleri alınmış, ayıptır. Adamı neden tahrik ediyorsun, silmiyorsun" dedi. "Elinizden geleni ardınıza koymayın s.... gidin" deyip suratına kapatınca, bu sefer sinirlerime doğal olarak hakim olamadım, ben aradım meşgule bastı ve ben de bu ağır tahrikli konuşma sonucunda mesaj attım. Her Türk erkeği beni anlar diye sınırlandırmayacağım çünkü bir sürü yabancı uyruklu arkadaşım da var. Bu olay kültürel bir durum değil, ahlaki bir durumdur. Sonra annesinin sözünü geçirebileceğini Seren’den öğrenince aradık, "lütfen oğlunuza söyleyin kendisi telefonda ileri geri konuşup fırsat vermeden telefonu kapatıyor, bakın eşim olacak bu davranış ahlaklı bir davranış değil" dedim ama kendisi de aynı oğlu gibi, "defol nereden eşi olacaksın, evlenemeyeceksin" dedi, suratıma kapattı! Bu kadar ağır tahrikler sonucu kendime yakıştıramadığım bana yapılan sözlü saldırı sonucunda, karşılık vermek zorunda bıraktılar, ben yine de savcılığa vermedim ne Seren'in ne de benim bu kadar mutlu bir dönemimizdeyken, adımızın bu şahısla yan yana gelmesini istemedim. Bu şahsın reklam kokan hal ve tavırları, göstermesi gereken hassasiyete ısrarla ve inatla karşı durması, Seren ile kurmak üzere olduğumuz kutsal aile birliğine bilinçli bir şekilde zarar vermekte olup artık kayıtsız kalınamaz bir noktaya gelinmiştir. Bu sebeple Avukatımız Ersoy Akdemir’e gereken tüm hukuki başvuruları başlatması için bilgi verilmiştir!! Saygılarımla.."