SABANCILAR’IN SON KURBANI ASLIHAN OLDU! EN BAŞTAN UYARMIŞTIK!

SABANCILAR’IN SON KURBANI ASLIHAN OLDU! EN BAŞTAN UYARMIŞTIK! 21 Mayıs 2018 - 12:14 | Güncelleme:

Sabancı adına çok yazık edildiğini aylardır yazıyoruz. Hatta yaşanan tüm bu playboy hareketlerinin tüm Sabancı markalarına ne kadar zarar verdiğini de vurguluyoruz. Ama Sabancı ailesinin iki playboy ferdi Hacı ile Hakan Sabancı tam gaz ve her gün bir skandal izlettiriyorlar… Şimdi de… Hakan Sabancı, iyi bir ailenin kızı olan Aslıhan Karalar’a yazık etti!.. Hacı Sabancı’nın da adı bir çok sitede “Ciciş kasedini yayan o mu diye?..” geçiyor. Bu gidiş gidiş değil!..

İşte uyardığımız Aslıhan Karalar’ın terkedildiği haberi: 

“Ömer-Arzu Sabancı’nın ortanca oğlu Hakan Sabancı (26) 2017 Best Model of World birincisi Aslıhan Karalar (19) ile geçtiğimiz Nisan’da aşk yaşamaya başlamıştı. Yakın arkadaşları genç sevgilileri birbirlerine çok yakıştırsa da ilişkinin ömrü uzun olmadı.

Hakan Sabancı’nın önce Amerika, sonra Fransa Cannes’da yabancı güzellerle anılması kraliçeyi üzdü.

İlk kez aşk yaşayan Aslıhan Karalar ihanet dedikoduları üzerine Hakan Sabancı’dan ayrıldı. Bu durumu Cannes’da tatil yapan Hakan Sabancı’ya telefonla bildirdi. Sonra sevgilisini Instagram’dan takip etmeyi bıraktı. Hakan Sabancı da karşılık verdi, Aslıhan Karalar’ı takipten çıkardı.

Hakan Sabancı, Aslıhan Karalar’ın 27 Nisan’daki doğum gününü kutlamış, kraliçe için partide MFÖ’nün ‘Hep Yaşın 19’ şarkısını çaldırmıştı.”

-Posta


Ve Hacı Sabancı’nın video yaydığına dair haberler:

“Son olarak Hacı Sabancı'ya yolladığı çıplak videosu sosyal medyada günlerce konuşulan Esra Ersoy, videonun hikayesini Hürriyet'ten Savaş Özbey'e anlattı.

Video için Türkiye'den özür dileyen Ersol, videonun sosyal medyaya düşmesinde ise Sabancı'yı adres gösterdi. Ersol, "Ben de şaşkınlık içindeyim. İnanamıyorum. Tek bildiğim, videoyu bir tek o kişiye gönderdiğim... Ona çok güveniyordum. 'Acaba videoyu gönderdiğim kişinin arkadaşlarının mı eline geçti' diye düşündüm" dedi.

İşte o röportajın ilgili bölümü:

"Videoyu çektiğiniz gece tam olarak ne yaşandı? Erkek arkadaşınızla kavga etmişsiniz sanırım. Videoda görünen bir erkek var. O kişi erkek arkadaşınız mı?

- Erkek arkadaşımdı, evet. Zaten bugüne kadar hep erkek arkadaşlarıma yaptığım hatalar yüzünden mahvoldu hayatım. Daha doğrusu onların yaptığı hatalara daha büyük hatalarla karşılık verirken, aslında kendime verdiğim zararın farkında olamamaktan. İşte benim sorunum bu. O gece ne oldu?

- Aslında gayet iyi anlaştığımız bir gündü. Akşam yemekteydik. Yaklaşık bir yıldır alkol kullanmıyordum, yemekte içtim. İlerleyen saatlerde gece kulübüne gitmiştik, orada da içtim. Sonra eve geldik. Bana bir hata yaptı, daha doğrusu yapmamış ama ben öyle sanmışım. Sabaha kadar tartıştık. Sinirlenip bir video çekmiş, videoda bahsettiğim kişiye WhatsApp’tan yollamışım. Bunun üzerine sevgilinizden şiddet görmüşsünüz. Hâlâ birlikte misiniz?

- Hâlâ beni sevdiğini biliyorum ama hazmedemedi yaşananları. Ne o bu olayı kabul edecek yapıda bir erkek ne de ben onun uyguladığı şiddeti kabul edecek bir kızım. Gerçi dayağı hak etmişim, kabul. Ama abartmaya gerek yoktu.  Videonun yayıldığını nasıl fark ettiniz?

- Bir gün Instagram ve WhatsApp’tan mesajlar gelmeye başladı. 'Videon elden ele dolaşıyor' diye. Şok geçirdim, çığlık çığlığa bağırarak ağlıyordum. Hele tüm Türkiye’ye yayıldığını duyunca mahvoldum. Baygınlıklar geçirmişim. Zaten mahvolmuşum.Bir de üstüne köşe yazarları, magazin programları çok ağır eleştiriyor. Düşünsenize yaşadıklarımı.

Peki videonun nasıl yayılmış olabileceğine dair bir tahmininiz var mı?

- Ben de şaşkınlık içindeyim. İnanamıyorum. Tek bildiğim, videoyu bir tek o kişiye gönderdiğim... Ona çok güveniyordum. 'Acaba videoyu gönderdiğim kişinin arkadaşlarının mı eline geçti' diye düşündüm.”

-Hürriyet