YEŞİM SALKIM TABULARINI YIKTI! HAYATINDA İLK KEZ BAKIN NE YAPTI!

YEŞİM SALKIM TABULARINI YIKTI! HAYATINDA İLK KEZ BAKIN NE YAPTI! 21 Mayıs 2018 - 15:09 | Güncelleme:

Yaz ayının gelmesiyle birlikte dövme yaptıranların sayısı da artmaya başladı. Kimilerinin sayısız dövmesi tüm vücudunu kaplarken, kiminin minicik dövmesinden çok fazla anlam çıkabiliyor. Yeşim Salkım da, kızlarının adını bileğine yazdırdı ve dövmeli ünlüler kervanına katılmış oldu!

 

Önceki gün, Tura Custom’ın Etiler’deki açılışına katılan Yeşim Salkım, tabularını yıktı ve hayatında ilk kez dövme yaptırdı.

Yeni projeleriyle yeni sezona bomba gibi başlayacağını söyleyen Salkım, kızlarının isimlerini bileğine kazıttı.

Dövme yaptırdığı esnada kendisine sorulan soruları yanıtlayan Yeşim Salkım, Gülben Ergen’le olan mahkemesi için “Bunun üzerinde o kadar çok konuştuk ki ciddiyeti kaçtı olayın, çok fazla konuşmak istemiyorum mahkemede konuşalım” dedi.

Öte yandan Yeşim Salkım, Gülben Ergen’in Burak Törer’le doludizgin devam eden ilişkisi hakkında da “Benim eski arkadaşım Burak. Aydan Şener’den tanırım, çok da çalıştım, iş yaptım. Allah yardımcısı olsun” yorumunda bulunmuştu.

Bu yorumun hatırlatılması üzerine ise “Ben söyleyeceğimi söyledim onun üzerine ne diyebilirim? Bak o hanımefendi hiç konuşmuyor… Mahkemede eğer basın yasağı alınmazsa her şey size de geçecek ve konuşulanları öğreneceksiniz” dedi.

Açılışa katılanlar arasında vücudundaki dövmeleriyle dikkatleri üzerine çeken Yunus Günçe de bulunuyordu.

Dövmenin kendisi için bir ihtiyaç olduğunu söyleyen Günçe: “Dövmelerimi kendimi anlatabilmek için yaptırıyorum. Katalogdan dövme seçen biri şimdiye kadar hiç olmadım. Onların bana ait olmasını seviyorum. Birinden görüp dövme yaptıranlar da bana çok tuhaf geliyor…” dedi.

Röportajların tamamını izlemek için alttaki linke tıklayın!