DENİZ AKKAYA VE HİLAL CEBECİ ARASINDA “EŞCİNSEL” ATIŞMASI!..

DENİZ AKKAYA VE HİLAL CEBECİ ARASINDA “EŞCİNSEL” ATIŞMASI!.. 16 Haziran 2018 - 11:08 | Güncelleme:

Deniz Akkaya, sosyal medyada okları üzerine çekmeye devam ediyor. Akkaya, şimdi ise Hilal Cebeci’nin “Eşcinsel”likle ilgili yaptığı paylaşıma sert cevap verdi.

Hilal Cebeci, sosyal medyasından “Eşcinsel”liği tıpkı obezite gibi bir hastalık olarak tanımladığı bir paylaşımda bulundu.

Bu paylaşımın ardından Deniz Akkaya da Cebeci’ye açtı ağzını yumdu gözünü.

İşte Deniz Akkaya’nın Hilal Cebeci’ye verdiği o yanıt;

“Hoooop diyorum orada duracaksın!!!! Bu ülkede turlu konjonktür yalağı gördüm ama bu kadarına pes ve bir yerde dur ve haddini bil derim!!!! Burası laik demokratik ve en önemlisi ÖZGÜR bir ülkedir. Bu ülkede türlü renkler bir arada yaşıyor diye tüm dünya bu topraklara ve üstündeki insanlara hayrandır. Ben seyahat eden bir yetişkin olarak; nereli olduğum sorulduğunda hep ve her zaman haykırarak “Türküm!” dedim ve diyorum. Şu ana kadar hayranlık dışında bir tepkide almadım. Bu ve bunun gibi ASIL HASTA daha doğrusu böyle söylemler ile çıkış yapma derdinde olanlara söyleyecek bir çift lafım var: Asıl bu ülke sizin gibi üretmeden sadece belli kimlik ve grup aidiyeti üzerinden rant sağlamaya çalışanları istemiyor!! İki bu sağlamaya çalıştığın rant için kimse hiçbir kesim senin samimiyetine inanmıyor; üç bu lafın sahibi hangi konuda fikir lideri olacak donanıma sahiptir ki böylesine iddialı ve şuur yoksunu bir açıklama yapmaktadır ve en önemlisi eş cinsellik BİR HASTALIK DEĞİLDİR!! Böyle yazılmaz böyle okunmaz.”