“EV PLANI” OLANLAR DİKKAT! EVİ AL 2 MİSLİ KİRA BUGÜN BAŞLASIN!

“EV PLANI” OLANLAR DİKKAT! EVİ AL 2 MİSLİ KİRA BUGÜN BAŞLASIN! 22 Temmuz 2018 - 14:04 | Güncelleme:

“Yepyeni bir sistem”… Bugün başladı!.. Ev’i alıyorsunuz ve size anında ederinin 2 misli kira ödenmeye başlıyor!.. Hem de dolar bazında… Hem de 5 yıl garantili!.. “Bu nasıl olur?..” demeyin!.. Ünlü sanatçı Sinan Akçıl, adeta bir “buluş” denecek sistemi bugün itibariyle tanıtmaya başladı. Ve “büyük fırsat”ı görünce, bu sistemin de ilk taliplisi hemen kendisi oldu. Türkiye gayrimenkul sektörüne adeta can verecek “Evim Wowwo” nedir, nasıl bir şeydir?.. İşte o “garantili” sistemin detayları…

Avrupa’nın 2.El araba satış devi Wowwo 2 yıldır Türkiye’de araba satışı işine başlamış ve kredi ve kefil kullanmadan sadece senetle otomobil alma imkanı verdiği bu organizasyonla binlerce insan otomobil sahibi olabilmişti.

Son iki senenin en gözde markası olan ve “duran” piyasaya büyük hareket getiren Wowwo, şimdi de konut işine el attı ve inanılmaz bir fırsatla bugün itibariyle ortaya çıktı.

EVİ ALDIĞIN GÜN, EDERİNİN 2 MİSLİ KİRA!.. HEM DE 5 YIL… HEM DE DOLAR BAZINDA!..

Evim Wowwo sistemi çok enteresan…

Detayları  sitesinde evim.wowwo

 var ama hemen gözümüze çarpan çok ilginç detayları anlatalım.

Bambaşka bir sistem…

Evi alıyorsunuz… Ve evim.wowwo size aynı ay’dan itibaren, ederinin iki misli kira ödemeye başlıyor!..

Örneğin; 490.000 TL’lik bir ev alırsanız, 7.160 Dolar (34.296 TL bugünün kuruyla) yıllık kira geliri elde ediyorsunuz. Bu kira geliri de evi aldığınız ilk günden itibaren işliyor. Aylık olarak bakarsanız, 596 dolar ya da şimdiki kurla 2.858 TL… Bu evi incelediğinizde normal kira gelirinin(O da hemen kiracı bulursanız) 1.400 TL civarında olduğunu görüyorsunuz!.. Ve işin ilginci kiranız dolar bazında ödeniyor. Yani dolar yükselirse, sizin kiranız da o ölçüde yükseliyor, bu da garanti ediliyor. Hem de 5 yıl garanti ediliyor.

Dolar hep aynı kalsa bile… Bu süre zarfında 171.480 TL daha kazınıyorsunuz. Dolar artarsa, üstelik bu gelir de aynı şekilde artıyor.

HERŞEY GARANTİLİ!.. ANINDA BİTMİŞ DAİRE VE TAPU ALINIYOR!..

Bu inanılmaz gibi gelen fırsatta, her şey garantili…

Çünkü satın almayı yapar yapmaz, öncelikle bitmiş daireyi ve tapusunu hemen alıyorsunuz!..

Kısacası bu sistemle aylardır sıkıntı çeken gayrimenkul dünyası da büyük nefes alacak gibi görünüyor.

Ünlü sanatçı Sinan Akçıl, bugün itibariyle bu çok ilginç sistemin anlatımına-tanıtımına başladı.

Aklınıza takılabilecek her konunun cevabı ve hemen alınabilecek evlerin hangileri de olduğu evim.wowwo sitesinde verilmiş: evim.wowwo

İşte Sinan Akçıl’ın önümüzdeki günlerde çok konuşulacak o tanıtımı: