TÜRKİYE’NİN EN ÇOK İZLENEN MÜZİKALLARİNDEN “HİSSELİ HARİKALAR KUMPANYASI” KIŞ SEZONUNA MERHABA DİYOR!.. DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN!..

4.11.2007 19:53:46

Heyecanlı bir hikaye, ilginç karakterler ve zamana meydan okuyan, her seferinde aynı coşkuyla eşlik edilen şarkılar: Hisseli Harikalar Kumpanyası

27 yıl önce de, bugün de seyirci “Ahhh bu hayat çekilmez” diye aynı coşkuyla eşlik ediyor Erol Evgin’e; “Herkes bir şey aldı götürdü benden…” derken, aynı hüsnü paylaşıyor.

Hisseli Harikalar Kumpanyası, Erol Evgin’e benzerliğini şanssızlık olarak gören kumpanya şarkıcısı Erol Evgin; İstanbul gazinolarında şarkı söylemek için sevgilisini terk eden Süheyla; peşindeki kanlılarından kurtulmak için kadın kılığında sahneye çıkan ve üstelik assolist olan Cafer ve birbirinden yetenekli, eğlenceli kadrosu ile 2007-2008 sezonunda da perdesini açıyor!

Türkiye’nin en çok izlenen müzikallerinden “Hisseli Harikalar Kumpanyası” BKM ve Bonus Card işbirliğiyle kış sezonunu 10 Kasım akşamı Bostancı Gösteri Merkezi’nde başlatılıyor. Gösteri 8 Aralık akşamı da TİM Maslak Show Center’da olacak.

DİĞER HABERLER