KANARYA TURU KADIKÖY'E BIRAKTI!

KANARYA TURU KADIKÖY'E BIRAKTI! 7 Ağustos 2018 - 21:20 | Güncelleme:

Temsilcimiz Fenerbahçe bu akşam UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Portekiz'in güçlü ekibi Benfica ile karşı karşıya geldi.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe Portekiz ekibi Benfica'yla deplasmanda karşı karşıya geldi. Benfica Cervi'nin golüyle sahadan 1-0'lık skorla galip ayrıldı. Rövanş karşılaşması 14 Ağustos'ta Kadıköy'de

Benfica 1 - 0 Fenerbahçe

AYEW ANTRENMANINI YAPTI AMA RİSK ALMAK İSTEMEDİK'

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Phillip Cocu maç öncesi açıklamalarda bulundu.

İşte Cocu'nun açıklamaları:

Her türlü durumumuz iyi şu anda. Ayew antrenmanını yaptı ama risk almak istemedik. Bugün kadroda da yok. Ayew de sahada olmak istiyordu ama bir sonraki maçı beklemesi gerekecek.

JOSEF CEZALI

Fenerbahçe’de Josef de Souza, cezası nedeniyle ilk maçta forma giyemeyecek. Sarı-lacivertlilerde uzun süreli sakatlığı sona eren ancak sezon başı kampının çoğunu kaçırdığı için tam hazır olmayan Roberto Soldado’nun ilk 11’de forma giymesi beklenmiyor. Fenerbahçe’de Salih Uçan, yeni transferler Berke Özer ve Ferdi Kadıoğlu, sakatlıkları bulunan Aatıf Chahechouhe ile İsmail Köybaşı 23 kişilik kadroya alınmamıştı. Karşılaşmanın rövanşı 14 Ağustos Salı günü Ülker Stadı’nda oynanacak.

PORTEKİZ EKİPLERİYLE 11. RANDEVU

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında yarın Benfica’yla karşılaşacak Fenerbahçe, Portekiz takımlarına karşı 11. sınavına çıkacak.

Avrupa’da 44. sezonuna başlayacak sarı-lacivertliler, daha önce Portekiz ekipleriyle 5 kez eşleşti. Bu eşleşmelerde 10 maça çıkan Fenerbahçe, sahadan beşer kez galibiyet ve mağlubiyetle ayrılırken, hiç beraberlik almadı. Portekiz takımlarına karşı 13 gol atan Fenerbahçe, kalesinde 21 gol gördü

Fenerbahçe, Benfica’yla üçüncü kez eşleşirken, daha önce, Porto, Guimares ve Braga’yla birer kez rakip oldu.